CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Sdružení Matador - dnes exp.Furgon

Kategorie: Sdružení Matador, Archiv, Všechny články
Sdružení Matador - dnes exp.Furgon

23.5.2009 12:18:01 - Venca Chotěšov CL-39 - Sdružení Matador - Exp.Furgon ve složení Vlk Znojmo, Milda Lesná, Mattony Znojmo a Luboš Znojmo

Exp.Furgon ve složení Vlk Znojmo, Milda Lesná, Mattoni Znojmo a Luboš Znojmo patří mezi přední představitele sdružení Matador. Do sdružení vstoupili po splnění kriterií kat.1 tedy základní požadavek 1200 QSO za 48 hod. Pro mnoho CB čkářů je toto kritérium nesplnitelné. Tato představa o nesplnitelnosti byla, ale pro Vlka Znojmo, co by hlavního přestavitele exp.Furgon, naprosto scestná a po důkladné přípravě jak technické tak i morální to zkrátka se svými kolegy dokázal splnit beze zbytku. Vlk Znojmomá velký cit pro perfektní práci a to nejen technického směru, ale i co se týká CB provozu . Zkrátka jeho místo ve sdružení Matador je nezastupitelné stejně tak, jako místo ostatních členů exp Furgon.

A tady je krátký sestřih jejich působení.

Příště  TMR.

Venca Chotěšov

 

Odkaz na originál článku