CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Setkání Matadorů 2022 proběhlo na Lichnici

Kategorie: Všechny články, Sdružení Matador
Setkání Matadorů 2022 proběhlo na Lichnici

Setkání CB Matadorů se letos , tak jako již pěknou řádku let, uskutečnilo na hradu Lichnice s požehnáním obce a paní kastelánky.

Setkání Matadorů Lichnice 2022

 Setkání CB Matadorů se letos , tak jako již pěknou řádku let, uskutečnilo na hradu Lichnice s požehnáním obce a paní kastelánky. První dorazili, jako obvykle, jihomoraváci Milda Lesná CL-53 a Kuba Šumná CL-54 oba MT 4

Po nich a to zase jako obvykle, západočeši. Venca Chotěšov CL-39 MT-1 a Fousáč Plzeň CL-51. Zkrátka parta se opět sešla tak jako každý rok a všichni dohromady přivezli tolik zásob, že se to nedalo ani vypít ani sníst. A to nemluvím o tom, co přivezli návštěvy. No zkrátka jídla a pití co hrdlo ráčí. I tepla jsme přivezli dostatek v podobě plynových bomb a několik zařízení na výrobu tepla

No nestrádali jsme a ani příchozí návštěvy s největší pravděpodobností nedostatkem netrpěli, ale svůj pobyt si bohatě vykoupili svými dary, které přivezli. Moc všem děkujeme. První dorazil a to opět jako obvykle, náš klubový parťák Vláďa Tři Dvory CL-78

Chvili po něm dorazil Míra Beranov CL-87 a přivezl zásilku klubových kalendářů pro rok 2023 za které mu patří poděkování a hlavně jeho paní manželce za perfektně odvedenou práci.

Po něm zaťukal na dveře Venca Lhota Červená Lhota s kolegou.

Ve dveřích se také najednou objevil Pepa Kounice CL-86 operátor exp.Furgon MT-3.

Ano ! To je ten panáček co nám v EBH přiděluje bodíky za AA

Najednou ťuky ťuk a kdopak nám to přichází

Karel Tršice CL-76 se svojí paní manželkou. Tahle návštěva přijela opravdu z daleka. Ostatně jako vždy to mají nejdál a přesto vždy přijedou na akce pořádané klubem. Karle, oběma Vám děkujeme!

Nescházel ani Tomáš Sruby CL-81 se svoji paní.

A v neposlední řadě sám velký Mattoni CL-89 a MT-3 se svojí rodinou

Na Lichnici byli zkrátka všichni ti, co jsou pilířem veškerého dění v klubu CL, tak i při soutěžích ať je to EBH, Ligy nebo LPD. Takových bez kterých by se činnost klubu CL neobešla je samozřejmě daleko víc. Matadory těší, že většina z nich je poctila návštěvou. Zvláštní pozdravení a přání pevného zdraví letí k Tobě CL-1 Honzo Sosnová a k Tobě CL-6 Bohouši Česká Lípa a samozřejmě k Vašim rodinám. Jestli o tom nevíte, tak bez vás by tohle všechno nejspíš nebylo a tak Vám to musím připomenout. A ti co to po Vás převzali se opravdu snaží, aby Vám neudělali ostudu a jak to vypadá se jim to daří.

A to je asi všechno. Snad jen ať se nám všem daří v tom dalším roce 2023 minimálně stejně ne-li lépe a již se těšíme na další podobná setkání.

Exp.Favorit MT-4, exp.Furgon MT-3, exp.Radegast MT-1, exp.Rotunda

Kuba Šumná CL-54, Milda Lesná CL-53, Venca Chotěšov CL-39, Fousáč Plzeň CL-51

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.