CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Setkání Matadorů a jejich návštěv na Lichnici

Kategorie: Všechny články
Setkání Matadorů a jejich návštěv na Lichnici

Tak jako každý rok se 25.12 setkávají členové sdružení Matador jejich hosté. Tento rok jako i rok minulý patřil hradu Lichnice kde v místnosti hradního muzea se CBčkáři se svými hosty setkali.

 

 

 

 

Tento rok byla opět organizace na exp.Favorit, tedy na Mildovi Lesná a Kubovi Šumná a jako vždy se jí zhostili beze zbytku. Vlastně zbytky tam byly a pořádné. Jednalo se ale o jídlo, kterého je stále víc a víc. Každý totiž přiveze zásoby jak pro sebe, tak pro kamarády a když se to dá na jednu haldu je jeden stůl málo a dva tam zkrátka nejsou. A u návštěv je to naprosto stejné. Těšíme se, že je pohostíme, ale oni přijedou pohostit nás a přivezou další a další zásoby.

 

 

Jako první návštěva dorazil Tomáš Sruby obtěžkaný krabicí proviantu a hned dostal za úkol zprovoznit Motorolu na PMR a širokopásmovou ANTna stejné pásmo. Chvíli se s tím pral a po nějaké době nás nenechal na pochybách, že ví o čem to je a zařízení bylo zprovozněno.

 

 

 

Další dorazil Míra Beranov a dovezl 3 pětilitrové flašky naložených buřtů a další pochutiny. Než jsme se stačili pozdravit otevřeli se dveře do muzea a v nich Jarda Koštice. A co myslíte, že kromě úsměvu měl? Plné ruce dobrot a pití.  

 

 

Hned po něm Karel Tršice obtěžkaný domácími uzenými klobásami a masem taktéž domácí výroby.

 

Tak to bylo 26.12 po celý den.  Dorazili další návštěvy. Korba Žižkov

 

 

Jindra Srní

 

 

Dorazil Soptík Hřensko a jak jinak než se zásobami jídla a pití

 

 

Dorazila exp.Furgon Mattoni Znojmo. Dorazil po hodně dlouhé době i Tygr Mutěnice (exp.Horal). A co jiného, než že zase přivezli horu jídla a pití. Všichni si popovídali o všem možném, všichni si popřáli pevného zdraví a spokojenosti do roku 2019. K večeru a večer se pomalu rozjeli do svých domovů. Na hradě zůstalo jen tvrdé jádro pořadatelů a členů ČL. Všichni jsme se sedli kolem stolu a hodnotili letošní setkání. Všichni jsme se shodli na tom, v žádném případě CB neumírá. Pouze se opravdu jen redukuje na opravdové zájemce o CB a Rad.Ama provoz. Těch již sice nejsou tisíce, ale stovky ano! A stojí nám za to jim věnovat i nadále svůj čas. Stojí nám za to i nadále organizovat soutěže jako CB Liga, TOP DX, EBH.

 

A děkujeme CB veřejnosti za jejich věrnost našemu snažení proto, že bez nich, by nic z toho nemělo smysl.

 

Všem vám současní organizátoři exp.Radegast, exp. Favorit, exp.Rotunda přejí do nového roku 2019 pevné zdraví, a hodně štěstí.

 

 

 

Zvláštní poděkování zasluhuje

 

Milda Lesná a Kuba Šumná protože veškerá organizace ležela na jejich bedrech.

 

Děkujeme kamarádi !!

 

Venca Chotěšov CL39, Fousáč Plzeň CL51, Soptík Hřensko CL95

PS. Omlouvám se za fotky ale měl jsem jen telefon.

 

Edit 2.1.2019 Soptík Hřensko CL-95: fotogalerie ke shlédnutí jen pro přihlášené

 

 

Komentáře

postPřidat komentář
Soptík Hřensko CL-95
odpovědět citovat
Dovolil jsem si přímo do článku vložit odkaz na fotogalerii všech dodaných fotografií, týkající se Lichnice 2018 10
Expedice Žába 🐸
odpovědět citovat
Boxer Subaru, to je krásný zvuk! 1