CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Kontrolní stanice pro LPD 2024: JO60LJ Klínovec, JN88UU Velká Javořina, JN89DN Karasín a JO70QR Hvězda.

 

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Velká návštěva

Kategorie: Všechny články, Klubové akce a činnosti

Koho jsme tam ale postrádaly byli zakladatelé CB klubu a to Bohouš Česká Lípa CL-6 a Honza Sosnová CL-1

Velká návštěva

Schůze jak víme úspěšně proběhla v Košticích s běžnou účastí našich členů. Koho jsme tam ale postrádaly byli zakladatelé CB klubu a to Bohouš Česká Lípa CL-6 , Honza Sosnová CL-1 a Kmochy Varnsdorf. Dobře všichni víme, že to nebylo, protože se jim nechce, ale protože jim v tom brání zdravotní stav. Ale oni nám schází, schází nám jejich přítomnost, schází nám jejich názor a zkrátka spousta věcí, které se vážou k organizaci, kterou založili. No a když Mohamed nejde k hoře, tak tedy hora půjde k Mohamedovi. Nebylo možné jít ke všem  najednou a tak jsme zvolili postup od nejvyššího a to byl ex. el. Presidento Honza Sosnová. Ale teď jak to provést? Pokud bychom tam přišli všichni, tak by ta jeho chaloupka, i když je opravdu velká, asi vybouchla a tak byla vyslána delegace.

 Za Moraváky Kuba Šumná a Milda Lesná, za  Západočechy Venca Chotěšov se svojí polovičkou a Vorel Stupno také se svoji polovičkou a za Středočechy Vláďa Tři Dvory.

Tak tahle banda přepadla Honzu a Milušku Sosnových. Nevím,  zda jsou na podobné návštěvy zvyklí, ale tak jak se nás zhostili tak to vypadalo, jako že to mají na denním pořádku. No podívejte se sami.

Potom přišla na řadu podpisová akce. On totiž Honza za vydatné redakční spolupráce jeho životní spolupoutnice Milušky, napsal a nechal vydat knižně svůj CB život, kde se zmiňuje i o nás všech kteří jsme se kolem toho jeho CB života pohybovali. Mnozí z nás tuto knihu máme a jak se sluší a patří není od věci, mít v ní podpis a pokud je možno i věnování od autora-autorů.

Honzo ještě jednou ti děkujeme za to, co jsi spolu s dalšími vytvořil a to jak CB klub Česká Lípa tak tuto knihu.

Hodně štěstí a zdraví přejí všichni členové CB klubu Česká Lípa a abychom se brzo všichni pospolu sešli.

Radegasti, Favoriti a Furgoni.

Komentáře

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Nemáte oprávnění přidávat příspěvky.

Kuba Šumná CL-54
odpovědět citovat
Ta kniha byla soukromá akce Honzíka a Milušky a vytisk byl limitován tak že je to uzavřeno, klub s tím nemá nic společného, bohužel dotisk už možný není.
Exp. Tetřev
odpovědět citovat
Štěstí a zdraví i od Tetřevů. PS knihu bychom taky rádi
Expedice Žába
odpovědět citovat
Expedice Žába přeje též jak Honzovi tak Bohoušovi CL hodně zdraví a vše pěkné. A mám i maly dota, ta kniha ? Lze ji někde koupit? Nebo je jen pro členy CB klubu? Dík za informaci a přeji pěkný den, Honza - Expedice Žába. 73
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Na to musí odpovědět Honza Sosnová sám a domnívám se že se ti ozve
Jordán Nový Jičín
odpovědět citovat
K přání štěstí, zdraví a elánu do života Honzovi Sosnová se taktéž s radostí připojuji. Jordán N. Jičín