CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Jak avizovat portejbl

Kategorie: Návody a postupy, Všechny články

Funkce stejná jako známe, jen v novém kabátku. Pojďme se na to podívat podrobně. Předpokladem pro vkládání portejblu je, že jsi přihlášeným uživatelem.

 

Abys mohl vložit svůj portejbl, je potřeba se přihlásit nebo registrovat.

 

Je to jednoduché a slouží k tomu přehled přímo na hlavní stránce.

Tady vidíš seznam aktuálních portejblů. Kliknutím na tlačítko seznamu se dostaneš na podrobnosti, kde si můžeš jednoduše filtrovat portejbly aktuální, ty co už byly anebo bez filtru - tedy všechny. Přidání vlatního výjezdu je tlačítkem +, položky k vyplnění asi není potřeba nijak vysvětlovat. Datum a čas vložíš kliknutím na symbol kalendáře vedle aktuálního datumu, po zvolení správného měsíce a dne pak klikneš na  hodiny pod kalendářem, kde namačkáš správný čas. Když zvolíš i konec portejblu, bude pod právě probíhajícím portejblem grafická lišta s odpočtem :-)

Začátek lze dát do minulosti jen v určitém rozmezí, například v době již probíhajícího závodu bude možné zapsat si portejbl od začátku konání závodu. Všechna další políčka k vyplnění jsou asi bez vysvětlování a pak jen potvrdíš. Na místě je, tě upozornit, že vytvořením portejblu souhlasíš s jeho elektronickým zpracováním v databázi tohoto webu, uveřejněním na webu CB klubu Česká Lípa, v programu Deník CL6 a případně v dalších výstupech webu a klubu.

 

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.