CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.

Snad letos ještě ne poslední Čerchov.

Kategorie: Všechny články, Expedice Radegast
 Snad letos ještě ne poslední Čerchov.

Možné je všechno protože již v listopadu tady umí být zasněženo a potom je to velký krůt.

Snad letos ještě ne poslední Čerchov.

Možné je všechno protože již v listopadu tady umí být zasněženo a potom je to velký krůt. Zažili jsme si tu opravdu hodně pestrých chvilek a dotáhli jsme to tak daleko, že když se nahoře objevíme, všichni zdrhají, protože je reálný předpoklad, že přijde konec světa.

Ne jinak to bylo i tentokrát. Nahoru jsme dorazili a bylo prosluněno bez vánku a vcelku teplo. Jak jsme se objevili, hned se lidičky začali vytrácet

Tato dáma je na Čerchově každý víkend již několik let a velmi dobře nás zná, tak zdrhala jako první.

Ale zdrhali příliš brzo, protože ten sajrajt přišel na plné pecky až po půlnoci, do té doby, asi tak do 21:00 jen foukalo mírně (kolem 30Km /hod.) Ale od západu se táhly hodně ošklivé mraky, které nás pomalu úplně sežrali.

Jinak se na tom našem kopečku staví jedna radost. Na budoucí ubytovně s restaurací je již hotová střecha a nainstalovaná nová okna

Vypadá to moc pěkně a ještě by to vypadalo lépe, kdyby tam pro nás zůstalo takové malé mistečko jenom pro stoleček a dvě (3) židličky. Třeba se povede?? Zatím je to jen takto.

Dost plkání o kopečku a pokecáme o tom jak to chodilo nebo nechodilo. Fungovat jsme začali kolem 16 hodiny a jako první nás oslovila exp.Buližník což byla parta Plzeňáků na hradu Radyně. Hned po nich nás oslovil Mates Brno který představoval kontrolku soutěže CBM48. Kolem 17 hod. ťuky ťuk tady je exp.Tetřev a za chvilku po něm exp.Tuto, nebo-li západočeské stálice jsou funkční a tak se do toho můžeme pustit na plné pecky.

Řekl bych že to chodilo dobře. Sever naší republiky se otevřel a stanice pěkně plnily deník. Kolem 20 hod. se vyloupl Milan Senica. Zpočátku jako moucha ve flašce a pomalu to bylo na standardní pokec. Na 30 Ch jsme slyšeli slovenskou stanici, ale bohužel DX provoz (S 8) to nekompromisně znemožnil. Až později jme zjistili, že to byl Laco Partizánské. Moc se Laco omlouváme, ale v provozu bylo jen 1x HB. S dvojčetem by se to nestalo. Ale je dobře, že dvojče nestálo, protože by z něj byl po 22 hod. šrot. Začalo foukat podle meteo informace 70Km/hod. a v nárazech 100Km a to až do 5 hodin ráno.

Balili jsme za pořádného větru a deště. Tedy do auta jsme sedali mokří jako prasata, ale spokojení jako želvy. Vorlík vezl svojí polovičce chodský koláč, na mně se již nedostalo, tak jsem si alespoň nacpal svého míšánka klobásou, buřtíčkem a ďábelským salátem. Svojí polovičce jsem řekl, že Vorlík všechno sežral sám, což byla dostatečná omluva.

Každopádně jsme to, jako vždy, přežili bez ztráty kytičky a tady je výsledek našeho snažení.

Děkujeme všem, co se nám ozvali a omlouváme se těm, co jsme neslyšeli.

Za exp.Radegast :

Vorel Stupno CL-45 a Venca Chotěšov CL-39

Komentáře

postPřidat komentář
Pavel Lažany
odpovědět citovat
To je divný .Hledal jsem v lokátorech ale hrad Radině vod Plzně jsem nenašel 8
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Tak Radině tam také není , ale Radyně ta je tam jako vyšitá. 3 3
Pavel Lažany
citovat
Venca Chotěšov CL-39 napsal/a: Tak Radině tam také není , ale Radyně ta je tam jako vyšitá.

Tak to potom JÓ 3
Vorel Stupno CL-45
odpovědět citovat
Jirka Kobylisy se asi skrýval za ex. Tesla
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Také mi to již došlo. A dokonce mám dojem, že se nám i představil.
Jirka Kobylisy
odpovědět citovat
Diky za spojeni
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Děkuji za poděkování, ale v deníku tě nemám. Že bych tě nenapsal ?? Všechno je možné.
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Jirko omlouvám se za Fopa. Na pásmu jsi fungoval jako exp Tesla. Hned mi to nedošlo ! Tak velká poklona a poděkování !!