CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Červnový Čerchov

Kategorie: Všechny články, Expedice Radegast
Červnový Čerchov

Tak jsme zase vyrazili na kopec si splnit ligovou povinnost.

Červnový Čerchov

Tak jsme zase vyrazili na kopec si splnit ligovou povinnost. Kam jinam než na Čerchov. Od začátku roku nás provází smůla s počasím, ale tentokrát to byla opravdu pohoda. Sluníčko, teplíčko a pohodička. Informační cedule o zajímavých světových místech nás jen utvrdila, že jsme na správném místě.

Při cestě na Čerchov jsme se zastavili i na tradičním setkání Baldov 2023, kde jsme se potkali s exp.Rotunda a dalšími známými tvářemi z CB světa.

Horší to bylo s podmínkami šíření, tedy spíš nešíření. Odrazů neurékom, od Ruska až po jižní Afriku. Sem tam se nám pomodlil Anglán nebo hola hola kokakola, nejspíš Chorvat. Ale také a to k našemu potěšení, Španělsko a Portugalsko, kam Radegasti spolu s exp. Santiágo letos vyrážejí 24.7 na, po dlouhé době, opět zahraniční CB expedici. A pokud nám to bude chodit jako těm Španělákům, tak tu budeme slyšet opravdu dobře. Předpokládám, že již 26.7 budete o nás slyšet proto, že budeme  již někde ve Francii cca 900 Km  od domova a určitě od Slováků a budeme každý den po dobu cca týdne vzdálenější a vzdálenější až do Portugalska. Tak, nalaďte svoje ouška vždy kolem 17 až 19 hodiny od CH 30 – 40. Tuto zprávu lze považovat za oficiální informaci o tom, že exp. Radegast, exp.Rotunda a exp. Favorit, co by ligový hráči budou pracovat do ligy ze zahraničí. Podrobnosti o exp.Santiágo budou včas presentovány formou článku na stránkách CB klubu ČL.

Tak a dost bylo propagace a vrátíme se zpátky na Čerchov. Na pásmu jsme začali asi kolem 18 hodiny.

I přes to, že byl na pásmu neskutečný rachot, dařilo se nám sem tam vydolovat nějaké to spojeníčko, ale byla to bída s nouzí. Přesto , díky tomu kopečku přibývaly dvoustovky sice poskrovnu, ale pomalu a jistě. Scházela nám stálice V3D na Kozákově. I když ji nahradily jiné stanice, které z Kozákova pracovaly, tak zkrátka Vláďa to nebyl, ale 223 Km ano. Ani Milan Senica se neprosadil  i když jsme věděli že tam je, tak na jednoduché HB to nestačilo a na komunikaci to bohužel nebylo.

Ale i na tu „bídu“ to nebylo špatné a ostudu jsme asi neudělali.

A to je vše milí zlatí. Děkujeme všem co se ozvali a přejeme zdravíčko a štěstíčko co se do Vás vejde.

 

Vorel Stupno CL-45 a Venca Chotěšov CL-39

 

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.