CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Mimořádná členská schůze CB klubu Česká Lípa

Kategorie: Všechny články, Klubové akce a činnosti

Čas běží a než jsme se nadáli uplynulo 5 let

Mimořádná členská schůze CB klubu Česká Lípa

Čas běží a než jsme se nadáli uplynulo 5 let od posledních voleb a ačkoliv to nejspíš neni, nutně museli jsme dát zákonu za dost a provést volby do vedení CB klubu.

Ani jsme se nemuseli dlouho rozhlížet kde, že to uděláme a Koštice byly jasné. Vždy nám zde bylo dobře a tak jsme s přesvědčením, že nám tady bude zase chutnat, nic neřešili a požádali Jardu Koštice, zda to bude možné. A odpověď byla anóó jasně že je to možné.

A tak 29.9. 2023 se začaly sjíždět první vlaštovky.  Jako první dorazil Pavel Pavlovice CL-57 s Barčou a po nich Karel Tršice se synkem kteří po cestě nabrali Tomáše Roudnice. Ten den ještě dorazil Kid Liberec s rodinou.

V pátek se pomalu sjížděli ostatní pánové a dámy a pomalu a jistě začala příprava na vlastní schůzi. Nikoliv co se politiky týká, ale co se týká bašty a pití. Fousáč se svoji polovičkou, tedy (a pán promine) spíš jen ta polovička připravili výtečnou gulášovou polévku. Po obědě dorazili i Radegasti a pro změnu přivezli uzená žebra. Babča Slovanka přivezla vynikající střůdl. No tak jak již tradice velí nikdo nepřijel s prázdnou a stoly byly opět plné a zase šla huba šejdrem.

Milá návštěva exp.Tuto Alpinet Plzeň

Najednou tu byla sobota a schůze začala přesně ve 14:00. Slova se ujal Kid Liberec a přivítal hosty.

Hned na úvod všechny seznámil se skutečností, že je schůze usnášení schopná, jelikož se ze 43 členské základny zúčastnilo 32 včetně 10 plných mocí. Tedy nadpoloviční většina. Poté došlo k volbě volební komise a to Milda Lesná CL-53, Zdeněk Lukov CL-63 a Pepa Dolní Kounice CL-66.

 Schůze souhlasila s volbou a tak Kid Liberec CL-29 komisi požádal, aby se ujala vedení voleb.

Přítomným byli rozdány volební lístky a ve 14:30 došlo k sečtení hlasů a volební komise vyhlásila výsledky.

 

Do vedení CB klubu bylo zvoleno 5 členů Kid Liberec CL.29, Fousáč Plzeň CL-51, Venca Chotěšov CL-39, Kuba Šumná CL-54 a Soptík Hřensko CL-95. Těchto 5 lidí se odebralo na krátkou poradu, po které představilo členské základně staronový výbor ve složení

Předseda: Kid Liberec CL-29

Místopředseda: Fousáč Plzeň CL-51

Jednatel: Venca Chotěšov CL-39

Pokladník: Kuba Šumná CL-54

Technik: Soptík Hřensko CL-95

A bylo hotovo. Zákonu bylo zadostiučiněno a máme nové vedení. Tedy staronové vedení a pokud to bude fungovat jako doposud, bude to dobré ne-li vynikající. Jen je se třeba vyhýbat bosorkám a trolům a to myslím pánové po zkušenostech zvládnou dobře.

Tedy zakončeno a ze rčením král zemřel ať žije král se jde hodovat. Všude spoustu jídla a pití a těch vůní ze všech možných laskomin a pochutin.

 

Zkrátka jako vždy všehomíra.  Jen to pití již bylo trochu poskrovnu jelikož se zítra jede domů a tak je třeba mít čistou hlavu, ale jak vidíte ne všichni se mnou souhlasí. 

Každopádně je hotovo a nový staronový výbor Vám všem přeje pevné zdraví a hodně štěstí a držte nám palce a buďte nám nápomocni.

Za CB klub :

Kid Liberec , Fousáč Plzeň, Venca Chotěšov, Kuba Šumná a Soptík Hřensko

Komentáře

postPřidat komentář
josef-zabreh
odpovědět citovat
Dřevjanka v Havířov 20.9.2023. Na obrázku : 1 Vojta Těrlicko
2 Jindra karviná
3 Boženka Havířov
4 Jarda Pekarná
5 Vlastik Šumbark
6 Don Karlos Třinec
7 Milan Ďetmarovice
8 Josef Zábřeh
9 Béďa Orlova
10 Stenly Atary OV
11Pošťák Karvina
12 Mikalanželo Suchá
13 Pavel Karviná
14 Jirka 02
15 Honza Šumbark
16 Bedřich Palkovice
17 Radar Hrabůvka
18 Peťánek Těšín
19 Honza Petřvald
20 Milan N.H
21 Dežo Tichá
22 Láďa Rychvald
23 Čači Místek
24 Ivo Paskov
Příloha: jpg5045_img-20230920-wa0005.jpg (405 kB, staženo 55x)
5045_img-20230920-wa0005.jpg
Jordán Nový Jičín
odpovědět citovat
Přátelé, díky za Vaší práci. Ať se Vám nadále daří udržovat to, čemu odborníci rádi říkají Ham Spirit - pro nás běžné lidičky slušné a přátelské ovzduší. Hezký večer všem. J.
Pavel Pavlovice CL-57
odpovědět citovat
Vašku, musím tě opravit, první jsem byl já se svou protiváhou a Barčou. CL-57, Pavel Pavlovice.
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Omlouvám se a je opraveno.