CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Kontrolní stanice pro LPD 2024: JO60LJ Klínovec, JN88UU Velká Javořina, JN89DN Karasín a JO70QR Hvězda.

 

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Poslední úprava deníku před odesláním k vyhodnocení.

Kategorie: Všechny články, Éter bez hranic
Poslední úprava deníku před odesláním k vyhodnocení.

Memoriál Milana 42 nám opět skončil a je před námi , jako vždy, zpracování deníků a odeslání pořadateli.

Přeji všem krásné dobré ráno.

Memoriál Milana 42 nám opět skončil a je před námi , jako vždy, zpracování deníků a odeslání pořadateli. Bylo nás na kopcích požehnaně a nutno podotknou, že se všichni chovali naprosto profesionálně. Je vidět, že naprostá většina jsou zkušení operátoři a ti nový se velmi rychle učí právě od těch již ostřílených. Všichni teď musí ještě zúročit svoji snahu na kopci tím posledním krokem a to je odesláním zpracovaného deníku pořadateli. Máte na to 14 dní tedy do 10.6, což je dostatek času na kontrolu a zpracování. Snažte se plně využít programu CL6 který vám je schopen najít a opravit některé chyby vzniklé při zápisu jak do buka, tak na papír.

Připomínám některé drobnosti, které Vám mohou zkrátit bodový zisk.

U soutěžních stanic nezapomeňte zapsat soutěžní vol.znak. U alfy nezapomeňte zapsat AA-xx. Zde nestačí napsat exp.Rotunda /p Klínovec, ale AA-xx /p Klínovec. Stejně tak např. exp.Radegast /p Křížový Vrch, ale exp.Radegast MT-1

Je to u všech stanic které mají koeficient. SK,CL, MT a AA. Tak si na to dejte pozor!!

Zapisujte v pořadí .např. exp.Radegast MT-1 /p Chotěšov JN69OP. Velmi tím usnadníte práci pořadatelům při zpracování vašich deníků.

Nezapomeňte na pomlčku !! MT-1, CL-39, SK-777

A to je asi všechno přátelé. Přeji všem pevné zdraví a ať se Vám daří.

Venca Chotěšov CL-39 ředitel soutěže.

Komentáře

postPřidat komentář
Tomáš Roudnice CL-31
odpovědět citovat
Jedna drobnost, tvar exp.Radegast MT-1 deník nezná, pouze a jenom expedice a s mezerníkem. 2
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Tady nejde o to co zná deník CL6, ale o to, že pokud bude zápis např. exp.Radegast /p Chotěšov JN69OP nedostane body za bonus 1,2 , ale v případě zápisu exp.Radegast MT-1 body za koeficient dostane.
Tomáš Roudnice CL-31
citovat
Venca Chotěšov CL-39 napsal/a: Tady nejde o to co zná deník CL6, ale o to, že pokud bude zápis např. exp.Radegast /p Chotěšov JN69OP nedostane body za bonus 1,2 , ale v případě zápisu exp.Radegast MT-1 body za koeficient dostane.

Jistě, máš pravdu, nicméně i zápis exp.Radegast MT-1 vyhodnotí Deník jako chybu a kontrolor to musí prohlédnout "okem". Zápis expedice Radegast MT-1 jako chybný hlásit nebude!
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Tomáš Roudnice CL-31 napsal/a: Venca Chotěšov CL-39 napsal/a: Tady nejde o to co zná deník CL6, ale o to, že pokud bude zápis např. exp.Radegast /p Chotěšov JN69OP nedostane body za bonus 1,2 , ale v případě zápisu exp.Radegast MT-1 body za koeficient dostane.
Jistě, máš pravdu, nicméně i zápis exp.Radegast MT-1 vyhodnotí Deník jako chybu a kontrolor to musí prohlédnout "okem". Zápis expedice Radegast MT-1 jako chybný hlásit nebude!

Ty mi ale dáváš Tomáši co proto. to exp. jsem psal jen proto, že jsem si chtěl zkrátit psaní tohoto slova. Deník přeci sám napíše slovo expedice , ale v tomto textu to jsem já kdo musí to slovo napsat celé. Ty mi dáváš pane !!