CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Kategorie: Klubové akce a činnosti, Klubové záležitosti, Všechny články

5.2.2009 19:07:23 - Bohouš Lípa CL-6 - CB klub Česká Lípa


Rok se s rokem sešel, jaro se sice neochotně, ale přece jen blíží a je tedy opět třeba procitnout ze zimního spánku a chystat se na nastávající sezonu. 

Leckteří jste již určitě obdrželi písemné pozvání na výroční členskou schůzi, i termín již byl stanoven (20.3.2009 v 18:00, tedy pátek a současně první jarní den).

Což o to, určit termín je jedna věc, ale zajistit vše tak, aby to potom vše klaplo, se samo neudělá  , a tak vám přináším pár obrázků z přípravy akce :

 


P1050191.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK

 

Nejprve tedy "povinné" společné foto , a ano, poznáváte to správně - opět jsme ve Stodole, tedy na místě, kde se nám všem minule líbilo a kde se sejdeme i letos.

Přijeli jsme včas, měli jsme s paní majitelkou domluvenou schůzku, na které se vše dojedná, zajistí termín, strava, pití, nocleh a domluví průběh případných souběžných akcí - určitě jste nezapomněli na diskotéku následující minule po skončení schůze 

Pánové a dámy nebojte se, tančit sice budete moci, když budete jó chtít, ale diskotéka jako taková nehrozí, resp. kdo po ní zatouží, může si počkat do soboty, v pátek se taneční zábava nekoná .


 

P1050192.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK P1050193.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK

 

Jednání nebyla složitá a i když se zdá, že na snímku paní majitelka obrací oči v sloup nad našimi požadavky, myslím, že jednání dopadlo k plné spokojenosti obou stran - jako v letech minulých, tak i letos nám vyšla maximálně vstříc.

Vše tedy proběhne tak, jak jste již zvyklí, stále zde je možnost ubytování za tu stále stejnou sympatickou cenu, i letos si můžete naplánovat akci na víkend - po vyspinkání vyjet si zavysílat na již známé kóty v okolí.

Jedno překvapení se přece jen chystá (a ne Fantome, nejedná se o mažoretky ani břišní tanečnice  ), nebudu to tady říkat, ono se to stejně velmi brzo proflákne. Tak aspoň před schůzí bude o čem povídat. Kdo hádá, že jde o něco dobrého do žaludku, nebude daleko od pravdy .

 


P1050197.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK

 

Poslední snímek z náročné přípravy, je na co se těšit, vše je zajištěno a může se schůzovat. Program schůze se od let minulých příliš lišit nebude, osobní pozvánky již máte, za nějaký čas ještě vystavím WWW pozvánku i na naše stránky, protože výroční schůze CB klubu Česká Lípa je veřejná již od začátku fungování klubu a je tedy třeba dát o schůzi  vědět. 

Nebudu zřejmě sám, kdo se po zimě na ostatní těší. Jako vždy v tomto období, tak i letos mám pocit, že se ta zima vleče a vím, že schůze je takovou první velkou akcí, kdy se po zimě opět setkáme, kopce začnou ožívat a před námi bude celá sezona se všemi možnostmi, které letní počasí nabízí.

Zbývá jen hlasitý pozdrav : Dodřímat a na schůzi AHOJ ! 


  Mapu místa schůze najdete v tomto článku i s GPS souřadnicemi

PS: Ve článku jsou použity fotografie Šimona Česká Lípa .

 

Odkaz na originál článku