CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

LPD 2020

Kategorie: Letní polní den
  • Na adrese https://drive.cbdx.cz/lpd/ bylo zahájeno přihlašování do letošního závodu LPD 2020 pro všechny zájemce.
      
  • Termín konaní:  25.7.2020 19:00:00 , konec závodu 26.7.2020 05:00:00 s přestávkou od 23:00 hod do 01:00 hod.
      
  • Závodu se může zúčastnit každý uživatel CB, který bude respektovat podmínky soutěže.
      
  • Propozice závodu najdete zde.
      
  • Deníky po ukončení závodu je třeba zaslat na adresu lpd@cbdx.cz do 1.8.2020  12:00hod.
     
  •  Letos poprvé najdete při přihlášení kolonku QTH – Kopec, zde najdete již kopce obsazené závodníky, kteří se do závodu přihlásili před Vámi – POZOR!!! Pořadatel Vám kopec nezarezervuje - to zůstává stále starostí závodníka! 
     
  • Jedná se pouze o informaci o obsazenosti QTH, platí pravidlo, že kdo se přihlásí dřív, ten má na výběr z většího množství kót, než ten, který se přihlásí těsně před závodem.
     
  • Pořadatel zajišťuje koty pouze kontrolním a bonusovým stanicím, v přehledu na přihlášce najdete AA- za názvem kopce.
     
  •  Další drobnou změnou je, že závodu se mohou účastnit pouze závodníci přihlášení do závodu - tedy i členové klubu (tzv. CLka). Přihlašovat se je možno až do konce závodu, nicméně je dobré mít na paměti, že čím dříve se přihlásíte, tím více neobsazených kopců budete mít na výběr.
     
  • Ještě zde vyzdvihnu jednu věc z propozic a to, že vystavovaní volačky a kóty před závodem, během něj nebo po jeho ukončení je zakázáno a pokud bude takový případ zjištěn, bude závodník penalizován ztrátou 1000 bodů. To samé se týká vystavování deníku před vyhlášením výsledků pořadatelem. Oba tyto případy budou v případě zjištění penalizovány ztrátou 1000 bodů a myslím, že to nikomu za to nestojí.
     
  • Samozřejmě i letos budou mít závodníci PLNOU KONTROLU nad celým závodem, po slavnostním vyhlášení výsledků v Holicích budou opět vystaveny kompletně všechny zaslané deníky. Závodníci si tak budou moci porovnat vystavené deníky s těmi, které mi zaslali. Budou tak mít k dispozici všechny údaje z celého závodu a mohou proti sobě prověřovat jednotlivá spojení a zjišťovat kde nastal rozdíl.

  
Všem závodníkům přejeme mnoho zábavy!

 

 

Komentáře

postPřidat komentář
Radek
odpovědět citovat
A nějaký závod pro ty co se budou účastnít z koty pod 600m by nebyl 2
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Tak takový závod asi tedy není, ale velmi se tomu podobá podzimní soutěž PE33 kde jsou koeficienty za vížku kopce ( 1- nad 1200m, 1,2 do 1200m a 1,5 do 900m. A funguje to opravdu dobře.
Expedice Žába 🐸
odpovědět citovat
Ahoj, pod tímto se rozumí vystavení na některé www stránce nebo i sdělení protistanici? Neb může poslouchat někdo druhý. třetí, čtvrtý …
Penalizace - prokázané vystavení volačky nebo koty před nebo během závodu = -1000 bodů
Expedice Žába 🐸
citovat
Ahoj, on ten bod by možná měl být rozšířen o pár slov.
Penalizace - prokázané vystavení volačky nebo koty před nebo během závodu " a po závodě do data ukončení příjmu deníků". = -1000 bodů
Protože pokud já třeba, dám do vzkazníku po závodě že ET 5 267 bylo na kótě Burešův štít v lokátoru KJ21MQ, dám tím možnost všem si zkontrolovat své deníky jestli to mají správně.
citovat
....ty by jsis měl v první řadě najít ženskou ....
Expedice Žába 🐸
odpovědět citovat
Tady se praví, že po slavnostním vyhlášení v Holicích budou deníky vystaveny. Je stanovena nějaká určitá doba, nebo to je na libovůli pořadatele? 1
citovat
Striktně stanovený interval není, v praxi zveřejnění bývá provedeno do půlhodinky po skončení vyhlášení LPD.
Vorel Stupno CL-45
odpovědět citovat
Tady se praví, že přihlašovat se je možno až do konce závodu. Jak tomu mám rozumět?.
citovat
Ano, do závodu je možno přihlašovat se i během závodu a to až do jeho konce, volací znaky přiděluje automat, takže to není závislé na tom, že jsme na kopci.