CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

LPD 2020 - Vyhodnocení

Kategorie: Letní polní den

LPD 2020 – nové výsledky

 

Těm, co sledují dění na stránkách anebo na telegramu, už je asi jasné, co bude v tomto článku následovat.

Bohužel jak jsem již avizoval, letos nás krutě zradila technika a tím došlo k chybným výsledkům celého závodu. Je mi jasné, že to je veliký problém úplně pro všechny závodníky, věřte že se mi ani tento článek nepíše snadno, ale bohužel chyba nastala a muselo dojít k novému přepočítání kompletně celého závodu. Stávající výsledky jsou tudíž neplatné a během pár chvil uvidíte nové a po několikanásobné kontrole věřím, že již správné.

VŠEM SOUTĚŽÍCÍM SE JMÉNEM ŘEDITELE ZÁVODU OMLOUVÁM

Všem závodníkům, kteří se umístili dle nových výsledků do dvacátého místa bude zaslán email, kde jim bude nabídnuto dodání jak už pohárů, medailí nebo diplomu poštou, nebo event. po domluvě osobní předání. VEŠKERÉ DORUČENÍ BUDE SAMOZŘEJMĚ BEZPLATNÉ, chyba se stala na naší straně.

Odkaz na vysledkovou listinu je zde

Stávající diplomy, medaile a poháry jsou tudíž neplatné a záleží na každém jak s nimi naloží, pořadatel je v žádném případě nebude vymáhat zpět.

Ještě jednou přijměte mou omluvu,

Kid Liberec CL-29  - ředitel soutěže