CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

LPD 2021 - po závodě

Kategorie: Letní polní den

Letošní ročník LPD 2021 je za námi, musím poděkovat všem závodníkům a všem kontrolkám za perfektní práci na pásmu.

Prosím Vás všechny, aby jste nyní zaslali deník a to buď pomocí programu LPD a nebo přímo na adresu lpd@cbdx.cz , posílejte deníky i když jste udělali třeba jen jedno spojení, ve výsledku se počítá každy bod :-)

Termín zaslání deníků do: 2. srpna 2021 do 12:00

Letošní účast byla opravdu obrovská, podmínky nám celkem přáli, tak nezbývá než vše přepočítat a uvidíme kdo bude na vyhlášení v Holicích stát na pódiu :-)

Všem závodníkům děkuji za účast, 

Kid Liberec  CL-29

Komentáře

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Nemáte oprávnění přidávat příspěvky.

329CKJS
odpovědět citovat
Honza Mřič - stejný problém s AA, jak jsem pak zjistil, problém se vyskytoval pouze u WIN10. u WIN7 bez problémů.
Jen jsem musel celý deník přepsat ( u mně asi 25 spojení) tak to nebylo tak zlý.
Oni ty WIN 10 mně varovaly už při startu deníku nějakou chybovou hláškou, kterou jsem ze zvyku odklep, ale ouha.
Ať se Vám daří.
Expedice Žába
odpovědět citovat
Zdar, poslal jsem včera a zatím bez odpovědi. Dorazilo to?
Alpinet Plzeň
odpovědět citovat
Také se připojují k poděkování za účast i organizaci závodu . Já jsem letošní LPD pojal jako seznamovací . Účastnil jsem se jen prvního kola ,cca 2 hodiny vysílání . Prvotní seznámeni s programem pro LPD bylo drobet rozpacite , hlavně tento druh závodu byla pro mě novinka a tak to hned neslo úplně plynule . 4-5 spojení už bylo lepší . Už v soutěži jsem řešil s Fousáčem Plzeň , takový neduh , nesl mi do volaciho znaku Zadat kontrolní stanice AA-xx . CL / ET nebyl problém , ale pokud jsem napsal písmeno “A” , tak se hned samo smazalo 5 Klávesnici mám standardního rozložení a v programu CL6 mi to nedělá . Zkusim se s tím ještě poprat a budu se těšit na další ročník , který bych pojal již závodně . Možná by se hodil kolega do plánované expedice , pod kterou bych chtěl začít vysílat .
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Jó jak jsou dva panáčci je to vždy všechno snadnější a to hlavně při řešení problémů. Pokud nemáš jistotu zda to či ono bude fungovat je dobré ( mám to sebou i já ) mít vytištěn papírový deník a přepsat si to až doma v klidu. Někdy stačí maličkost a rozhodí tě to a ten papír je pak záchrana. Letos jsme neměli naší karavelu (je u doktora) ale seděli jsme ve Fordu. Vorlík vepředu a já vzadu. To co Vorlík běžně sám četl s displeje buka, když seděl vedle, jsem mu musel nahlas říkat a byl problém který se možná projeví na chybách. Jsou to všechno zkušenosti a nabrat je dá práci. Tak ti patří poděkování a všem kteří LPD poprvé jeli, za účast. Příští ročník již budete ti se kterými se bude muset počítat jako s potenciálními vítězi.
Expedice Žába
citovat
Ahoj Alpinete, já si to pro jistotu ještě nahrávám. Neb píšu na papír a někdy mám problém to po sobě přečíst. I mne již nebaví jezdit samotného a bdít celou noc. Tak zvažuji ukončení závodní činnost na CB z portejblů a asi budu vysílat jen z chajdy. Na to 51 místo jak bylo v prvním mém LPD v roce 2002 to bude stačit. A nebo se k někomu přifařit,.... ale kdo by mně chtěl. 5 7 1
Expedice Žába
citovat
Zdarec, možná Žabí vydání se všanc nepříznivým odsudkům na cbpmr mělo úspěch. Zaslaných deníků do LPD přibývá. Ale třeba si to připisuji neprávem... 4