CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Automatické ukládání rozepsaného článku

Kategorie: Návody a postupy, Všechny články

Stávalo se to Vám, stalo se to i mě...

Rozepíšete si článek, máte připravené a nahrané obrázky, ale pak musíte odskočit a ono Vás to buď odhlásí nebo se vybije akumulátor v noutbůku a napsaný text je víme kde... A vzpomínat si, jak to bylo předtím napsané je možná pracnější, než to vymyslet znovu.

To by se ale od teď už nemělo stávat, neboť se podařilo zprovoznit automatické ukládání článku při nečinnosti. Jak to funguje? Jednoduše 😁 Editor si hlídá aktivitu v okně a když nezjistí žádnou, článek po pěti minutách uloží. Navíc si hlídá aktivitu opravdu jen ve svém okně, takže když bude rozepsaný článek v jednom okně, ale ve druhém okně se budou hledat jiné věci, tak to bere jako neaktivitu ve svém okně a i tak článek uloží. Současně si to hlída, zda v rozepsaném článku nastala nějaká změna. Pokud nastala a 5 minut se v okně nic nedělo, článek se uloží. Pokud nenastala žádná změna v obsahu článku, "autosejf" se neprovede - proč taky, když není co uložit...

Jediné, co je potřeba, aby "autosejf" fungoval korektně je, aby byl vyplněn alespoň titulek (název článku) a nezaškrtnutou viditelnost v nastavení.


Odzkoušeno je to na WIN7 a 10 v prohlížečích Chrome a FireFox. Pokud máte tedy jinou sestavu, prosím vyzkoušejte a napište dolů do diskuze pod článek.

Komentáře

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Nemáte oprávnění přidávat příspěvky.

Mirka Stankovany Sulejovice
odpovědět citovat
I ja som musela pri poslednom článku znova písať posledný, najdlhší odstavec, lebo sa neuložil a zistila som to až po zverejnení článku. Proste stane sa, ale verím, že teraz to už bude bez komplikácií :) Skvelá práca, bude to dobrý pomocník!!!
Jirka Daněk / programátor
citovat
Programoval jsem to spíše jako takovou pojistku. Doufám, že to nebude bráno jako věc, která ukládá namísto Vás. Ukládejte si hlavně sami pokud můžete, toto je opravdu jen nouzové řešení.