CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Členové sdružení Matador dnes exp.Radegast

Kategorie: Sdružení Matador, Archiv, Všechny články
Členové sdružení Matador dnes exp.Radegast

18.3.2009 17:53:10 - Venca Chotěšov CL-39 - Sdružení Matador - Stejně jako exp.Horal i exp.Radegast patří mezi zakládající členy sdružení Matador

Stejně jako exp.Horal i exp.Radegast patří mezi zakládající členy sdružení Matador.

Exp.Radegast byla založena v roce 1996 . U jejího zrodu stáli Venca Mantov, Venca Chotěšov, Venca Holýšov a Hříbek Mantov ( také Václav) . V současné době jsou její členové Vašek Bory Valchář, Venca Chotěšov, Vorel Stupno, Fousáč Jun. Plzeň a Jířa Doubravka.

Stejně jako exp.Horal i Radegasťáci si vedli v soutěžích na CB velmi dobře. Jejich výstavní skřínku mají velmi pěkně zaplněnou mnoha poháry a diplomy. Domnívám se, že není soutěž , kde by nestály na „bedně“. Za posledních 10 let navštívili 32 států Evropy a Afriky odkud udělali celkem 2180 QSO na CB pásmu a rozeslali 750 QSL. Naposled jejich cesta vedla společně s exp.Rotunda a Mafia  na sever do Norska na ostrov Nordkapp.   

I tato expedice právem patří mezi Matadory

Video snímek ( prezentace) který je pro vás připraven zpracoval Fousáč Plzeň. Jedná se o expedici do Albánie.

Věříme, že bude-li členům exp.Radegast sloužit zdraví jistě nás překvapí příští rok další zajímavou expedicí do míst, která nejsou příliš pověstná CB provozem.

                 Ať jim to tedy lítá !!

                                 Venca Chotěšov

 

Odkaz na originál článku