CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Aktuální on-line výsledky CB ACTIVITY

Kategorie: Všechny články, Klubové záležitosti

Je to pár let, co jste se na stránkách CB klubu Česká Lípa mohli setkávat s CB Aktivitami

                                               

            Aktuální on-line výsledky CB AKTIVIT

Je to pár let, co jste se na stránkách CB klubu Česká Lípa mohli setkávat s CB Aktivitami, kterým se věnovali Fousáč Plzeň CL-51 a Soptík Hřensko CL-95. Na chvilku se nám odmlčely, ale díky Zdeňkovi Lukov jsou zase v plném chodu a všichni nesoutěžní CBčkáři se opět mohou v bance deníků https://drive.cbdx.cz/denik/ vyhledat a zjistit jak si na tom se svojí CB aktivitou v měsíci, dekádě či roku stojí.

                              Jen pro připomenutí o co se jedná.

 CB Activity je určena pro CB-čkáře, kteří nejsou členy žádného ligového nebo expedičního týmu. Jsou to ti, bez kterých by CB na pásmu bylo hodně smutno a bez kterých by většina soutěží byla bez života. Záměrem CB Activity je tedy prezentovat práci nejen účastníků CB Ligy, expedic a různých kopečkářů, ale i právě těch aktivních jednotlivců, kteří se těmto expedicím ozývají z domova.

CB Activity vyhodnocuje jednotlivce vysílající z domácího QTH, portejblu nebo mobilu.

Pro vyhodnocení CB Activity se používají jak soutěžní, tak nesoutěžní deníky vložené do Banky deníků a započítává se v ní od jednoho týmu max. jeden soutěžní a jeden nesoutěžní deník v hodnoceném měsíci.

 Teď k samotnému vyhodnocení. CB activity jsem převzal v září 2020 a začal jsem postupně doplňovat chybějící data cca od května 2018 do října 2020. Dalo to práci, ale povedlo se.

 Tak a jdeme na to.

 

                             V roce 2018 byli nejaktivnější CB-čkáři:

                         V roce 2019 byli nejaktivnějšími CB-čkáři :

                                  V roce 2020 je zatím průběžné pořadí :

 Tak to jsou zatím zpracovaná minulá data od roku 2018, 2019 a 2020 ještě není ukončený záznam. Veškerá data včetně pořadí si můžete sami vyhledat na https://drive.cbdx.cz/denik/.

Tak vážení přátelé přeji krásný advent a hlavně všem pevné zdraví  a blahopřeji k výsledkům.

 Ať vám to lítá

zprávce aktivit : Zdeněk Lukov CL-63

Komentáře

postPřidat komentář
odpovědět citovat
Kdo kdy dělal něco podobného, dobrovolně, bez peňazí a ve volném čase ví, že to musela být velká dřina a proto ti patří velké DÍKY 3
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Odpověď je na správci, ale za mne naprosto to samé .!!Velké poděkování za trpělivost a dosud ztrávený čas nejenom teď, ale i do budoucna.

Venca CL39
Zdeněk Lukov CL-63
citovat
Díky.Ale poděkování patří Fousáčovi,že to před lety začal dělat,Soptíkovi,že v tom pokračoval a hlavně poděkování patří všem těm lidem,kteří se těm na kopci ozvou.
Fousáč Plzeň CL-51
citovat
Pane hluboká poklona, protože dát dohromady v tak krátkém čase letošní a minulý rok představuje desítky a desítky hodin práce. Děkuji.