CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Česko-Slovenské setkání členů CB klubu Česká Lípa

Kategorie: Všechny články

Česko-Slovenské setkání členů CB klubu Česká Lípa

Schůzovní sezení skončilo v 16:00. Kid dal povel k volné zábavě a nemusel to říkat dvakrát. Během chvilky bylo na stole plno jídla a pití. V pátek jsme  byli pohoštěni z kuchyně Tršických, v sobotu před schůzí z kuchyně Radegastů a po schůzi dali na stoly všichni všechno co kdo přivezl a bylo toho opravdu k nesežrání. Ostatně jako vždy

Slováci přivezli jitrnice, jelita, prejt a dva soudky piva jakýsi domácí chleba a další a další pochutiny co hrdlo ráčilo.

Ale oni přivezli sebou ještě něco. Něco co se nedá ani upéct ani uvařit. Něco ze sebe a to dobrou náladu a utvořili atmosféru, která se nezapomíná.

Slováci prý nejsou příliš družní.  Jsou to údajně individualisté, kteří se snaží víc pro sebe. Češi zase pro změnu mají takovou zvláštní povahu. Nechtějí mít větší prase než má soused, oni by byli raději aby mu chcíplo. Ale když se tyto vlastnosti na vhodném místě ve vhodnou chvíli smíchají, vyjde vám koktejl k nezaplacení. Všichni se díky jim bavili bez obav, aby se neztrapnili nebo něco neudělali špatně. Podívejte se na to.

Jinak na housle k poslechu a k potěšení celý večer na housle hrál   primáš Peter Reiter z Trnafské cimbálofky.

Všichni se bavili, všichni zpívali jedli pili a smáli se. Opět mi to připomínalo staré časy za doby el. presidenta Honzy CL-1. Opět to byla parta lidí, která se dá dohromady jen zázrakem. Na nic si nehrají a jsou tím čím jsou. Máme nejlepší předpoklady, aby tato souhra lidí a jejich zájmů pokračovala dál, ale musíme si to dobře chránit a nesmíme dovolit nikomu  aby to zboural.

Škoda, že jste tady nemohli být CL1 Honza Sosnová a CL-6 Bohouš Česká Lípa, že tu nemohla být Babča Slovanka Česká Lípa. Určitě by se nenudili. Ale není všem dnům konec a ještě si spolu užijeme. Čekají nás Holice a Koštice. I tam pokud se o to zasloužíme bude veselo.

Také musíme  poděkovat Kubovi Šumná CL-54 a Mildovi Lesná CL-53 za organizaci celého setkání v Onšově. Za zajištění veškerého zázemí, které nám bylo poskytnuto. Velká poklona pánové .

Tak a to je nejspíš všechno co bylo nutno předat těm, kteří tam nebyli. Těšíme se na příští setkání ať bude kdekoliv. Nejdříve to bude asi v Holicích. Tak na shledanou.

Za CB klub: Venca Chotěšov CL-39, Fousáč Plzeň CL51, Soptík Hřensko CL-95, Kid Liberec CL-29 a Kuba Šumná CL-54

Komentáře

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Nemáte oprávnění přidávat příspěvky.

Tomáš Roudnice CL-31
odpovědět citovat
Nejlepší byl majitel, který si pochvaloval jaká jsme partia. Jen mu nešlo na rozum, že tam nezaslechl vůbec žádnou diskuzi o vysílačkách nebo vysílání.
Venca Chotěšov CL-39
citovat
To máš pravdu Tomáši , ale stačil jsem si po ránu všimnout, že se kolem aut povalovaly HB9. Ale je holou zkutečností že převažovalo jídlo a pití a dobrá nálada 1
Afro Trnava CL-101
odpovědět citovat
Priatelia, naozaj úprimná vďaka za to ako ste ma prijali medzi seba. Ste úžasná partia ľudí ktorí sa vedia baviť. Už teraz sa teším na ďalšie stretnutie.
Bolo mi cťou 😉👍

Afro Trnava SK-892
(Peter Reiter)
Kaso Žilina
odpovědět citovat
Dúfam že Afro už dostal predschvalenu prihlášku s poznámkou: "huslista" 1 2 3
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Nic o tom nevím, ale takový parťák by se hodil. Nevím jak je to u něj s CB, ale do party by se hodil. Umí to pěkně roztočit. 5
Tomáš Roudnice CL-31
odpovědět citovat
Upřímnou soustrast těm, kteří nepřijeli. Ať členové, či nečlenové. Napsaný to zní hezky, nicméně, to se musí zažít!!!! Hudební seskupení Trnaváci/Baťovan, pohybová skupina Favorit, není co řešit. Ta "krátká" kulturní vložka překonala všechno, co jsme kdy spáchali.
Vorel Stupno CL-45
citovat
Tome 100% pravda. Díky
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Ano bezvadná atmosféra, bezvadní lidé. Vypadá to že jsme zase parta jak má být. Možná že k tomu opravdu stačily jen ty housle. Musíme si to chránit a nedovolit aby se našel někdo kdo by to rozvrtal.