CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Matadoři na Vysoké Holi

Kategorie: Všechny články, Sdružení Matador
Matadoři na Vysoké Holi

Uplynulo zase pěkných pár týdnů, vlastně i měsíců, co byla chata na Vysoké holi použita pro CB vysílání.

Matadoři na Vysoké Holi

Uplynulo zase pěkných pár týdnů, vlastně i měsíců, co byla chata na Vysoké holi použita pro CB vysílání. Při soutěži EBH se pro soutěžní stanici použít nesmí a pokud ano, tak jen pro bonusovou stanici. Pro soutěž PE33 je však použitelná a také toho exp.Horal  MT1 v soutěži ET14 využil. A domnívám se, že s patřičným výsledkem, který bude nejspíš odpovídat jeho schopnostem a že se snad Žánovi otevřou oči. Proč je tato kóta v EBH vyhrazená jen pro bonusové stanice. I když nejspíš asi ne. Ale to vůbec není důležité . Důležité je, že nám Tygr s Tygříkem  nebo-li exp.Horal připravil zase pěkné video s této akce. Tak se usaďme a koukněme se jak se dá pojmout výprava na Vysokou Holi a průběh soutěže PE33

 

Tygříku tedy ty nám dáváš, tedy Radegastům a Mafiánům, pěkný podocasník. Budeme se muset poradit se Števem jak ti to oplatit. Na něco přijdeme to se nebuj.

Každopádně děkuji za pěkný příspěvek a ať se daří.

Za sdružení Matador

Venca Chotěšov CL-39 a MT1

Komentáře

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Nemáte oprávnění přidávat příspěvky.

Junior Chlumčany CL-56
odpovědět citovat
Ahoj
Super video, jako vždy mě pobavilo
5
Vzpomínám na Vysokou Holi v zimě kdy se Tygr snažil kopat štolu 3
Zlaté to časy
Junior 10
Tygr Mutěnice
odpovědět citovat
ahoj...moc děkuju za povzbudivé komentáře...ps : dycky sranda , nikdy politika : -) 73
odpovědět citovat
Super video super expedice
Expedice Žába
odpovědět citovat
Zdar, což o to, oči mám otevřené furt. Jen nechápu proč tam žádná bonusová stanice v EBH nikdy nebyla. Vždyť by mohla dát bonusové body prakticky každému jak v Čechách, tak na Moravě a i na Slovensku. To mi nejde na rozum. Přitom by tam ta bonusová stanice měla vše. Napájení 220 V, střechu nad hlavou a jiný komfort. Jinak chápu význam zákazu lukrativních kót, jako možnost snadné výhry. Mně se třeba nelíbily v PMR CUPU starty z Pradědu, kde bylo dosahováno ohromujících výsledků. A stačilo málo a brdský velikán Tok a na něm Venda Brdy a hravě byly výsledky z Pradědu překonány.
Jinak mi často Venco vytýkáš různé nevhodné příspěvky, ale v tom Tvém úvodníku jsi se ke mně zachoval naprosto stejně.
Honza za Expedici Žába. 73
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Jejda . Honzo prosím tě v jakém úvodníku ? Osvěž mi trochu tu mojí paměť.
Ohledně startu bonusová stanice z Vysoké Hole. Ono to opravdu není tak jednoduché získat možnost z chaty vysílat a to i přes to, že máme velmi dobré kontakty a vztahy na vlastníka. Jezdíme tam většinou v zimně a to žádná soutěž u které by se to vyplatilo není. V létě je to většinou obsazeno ornitology případně jinými podobnými vědeckými skupinami.
Zkrátka nic se neděje jen tak z plezíru. Pouze to nemá cenu až tak podrobně veřejně komentovat. To že to teď činím je jen proto, že mám snahu ukončit tuto polemiku.
Venca
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Ještě mne napadlo, že myslíš úvodník k Tygrovo videu. Ale tam to myslím upřímně bez jakékoliv arogance a postranního úmyslu. Jsem nějak přesvědčen, že nesouhlasíš s rozhodnutím organizátora, protože jsi přesvědčen že je špatné. Ale ono neni špatné a já se snažím Ti vysvětlit proč. A protože jsem již použil všechny možné prostředky jak toho dosáhnout, tak se občas pokouším znova to připomenout, Ale vážně to dělám bez úmyslu tě urážet. Každý má právo na svůj názor a to právo je nezpochybnitelné a já se snažím to ctít.
Expedice Žába
citovat
Ano, pravdu máš, nesouhlasím. A vím, že s tím nic neudělám. Naštěstí, je v Čechách dost kopců, které se zakázaným lokátorům vyrovnají (pokud má člověk to správné vybavení). Třeba Svahová, Dlouhá louka, Čerchov, Šerlich, Bufet na rozcestí, Kozákov, a další. 5
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Ale to je v pořádku Žáne opravdu máš právo na svůj názor a nikdo ti ho brát nebude. Jen se nesmíš zlobit na ty, kteří se snaží, hlavně pro ty druhé, uvést věci na pravou míru. Je to škoda že tvůj úsudek se nezakládá na logice, ale jen na tvém přesvědčení. Ale jak říkám je to tvoje právo které určitě nebudu zpochybňovat.
Venca
Expedice Žába
citovat
To nemá už cenu. Jsem logicky přesvědčen, že to je super video, které osvěžilo mé středeční odpoledne. 5
Salamandr Velká Bystřice
odpovědět citovat
Naprostá pecka video! Expedice Hranice přeje stále dobrý signál :-)
Milda Lesná Znojmo CL-53
odpovědět citovat
Tygře ty jsi se opravdu minul povolání.....budu muset dát echo na Primu,.....perfektně zpracované.....pěkně jsem se pobavil,a dokonce ti věřím i tu teleportaci 3
odpovědět citovat
Tygříku, jako vždy super. Jen mě chybí ten čtvrtý do party. Nebo mě něco uteklo?