CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Exp. Horal se zase našla

Kategorie: Všechny články, Éter bez hranic, Sdružení Matador
Exp. Horal se zase našla

Uplynulo pár let co jsme naposled slyšeli exp. Horal MT-2 alias Tygr Mutěnice a spoluzakladatel sdružení Matador .

 

Exp.Horal se zase našla.

 

Uplynulo pár let co jsme naposled slyšeli exp.Horal alias Tygr Mutěnice a spoluzakladatel sdružení Matador MT-2. Ve své době byl jednou z nejznámějších stanic na pásmu a své výzvy dávat jak do ligy tak do CB soutěží. Je to ten stejný který vymyslel a zajišťoval setkání Matadorú na Lichnici a na Vysoké Holy ve kterém se již jen pokračuje a to pod taktovkou Mildy Lesná alias exp.Favorit. Pak se náhle odmlčel a jako když se po něm slehne země. Ale asi opravdu platí, že dobří holuby se vracejí a na začátku roku začaly probleskovat zvěsti zvlášt od Slovenských kolegů, že nějaký Tygr Mutěnice se ozývá na pásmu. A nedalo na sebe dlouho čekat a Tygr Mutěnice nebo-li exp.Horal se ozval i Radegastům. Hned na první poslech to byl onen Tygřik jak jsme ho vždy znali. Nic mu nescházelo, nic nepřebývalo. Zase ten jeho vynikající humor. A jak to vypadá i operátorské schopnosti mu zustaly. Soutěžící Memoriálu Milana 42 ho slyšeli z kóta Lysá Hora a jak dopadl ? Tak na to si budeme muset počkat do Holic.Co ale můžeme mít hned, to je Horalovo presentace a tak,jak ji poslal V ám ji předávám .

 

Tak jsme shlédli Tygrovo humorné video a věřím, že se vám líbylo a že se budeme ještě častěji setkávat prostřednictvím jeho videí, kterých bylo svého času dost a dost na Youtube, ale musely být s důvodu (hudebních doprovodů) změny autorských práv odstraněny.

 

 

 

Za sdružení Matador :

 

 

 

Venca Chotěšov CL39 a MT-1

 

Komentáře

postPřidat komentář
odpovědět citovat
Mě vyloženě pan Jaskula sdělil, že jeden radioamatér z Frenštátu na vrchol vyleze pěšky a sám si tam vynese jak HAM vybavení, tak i stan. tak proč by povoloval vyvezení techniky autem.
Honza Sulejovice
odpovědět citovat
Pamatuji si své začátky, kdy jsem doslova hltal ,,filmové laboratoře Mutěnice,, .... škoda, videí bylo dost a byli perfektní reklamou pro CB veřejnost.
Tygře - pohádková poklona 1
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Třeba se to vrátí. Jak to vidím tak Tygřík má dobře nakročeno, jen se rozběhnout. A tak budeme tiše doufat a mezi tím usrkávat Tygří vermut, který ještě máme ve sklepě. 1
odpovědět citovat
V současné době už CHKO Rožnov nepovoluje výjezd autem na vrchol Lysé hory a to ani pro radioamatéry.
Mates FM
citovat
Jak vidíš tak povoluje 6
Jordán Nový Jičín
odpovědět citovat
Tygříku SUPR se třemi hvězdičkami... 9 10 .
odpovědět citovat
Pěkný... Zajímalo by mne kde vzal povolenku na LH 😆
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Za penízky Matesu, za penízky 1 . Legální žádost na legální úřad. Tygřík ti podá vysvětlení nejspíš sám.

Venca
Expedice Žába 🐸
citovat
Tak nevím...
http://www.lysahora.cz/encyklopedie/objekty1.phtml?id=126645
Mates FM
citovat
No já to zjišťoval a s vysvětlením že radioamatérské vysílání není obecní zájem, tudíž se semnou nebude nikdo bavit. Asi nemám ty správné konexe.... 😁 5
Fousáč Plzeň CL-51
citovat
Pamatuji svého času, když jsem žádal o povolení do Vojenského újezdu Brdy, mi bylo sděleno, že radistům vjezd nepovolují.
Mimo "záznam" mi bylo doporučeno, abych si podal žádost jako že chci nahrávat zpěv ptáků a pak že bude vyhověno kladně.
Takže ono záleží jak to napíšeš a za jakým účelem si o povolení žádáš....