CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Radegasti a Fair Play CB Závod 2021

Kategorie: Všechny články, Expedice Radegast
Radegasti a Fair Play CB Závod 2021

Fair Play CB Závod 2021

Tentokrát jsme věnovali svůj čas na Slovenskou soutěž Fair Play CB Závod 2021. Podmínky pro absolvování byly opravdu  na hraně možností člobrdů mého věku. Horko jako v pekle a sám sameček samotinkej v lese hlubokém. No on ten les je tak vybrakovaný, že to s tou hloubkou až tak pravda není, jinak je veliký, to ano. Zkrátka Český Les.

Na konci této vybrakovaniny, prý kvůli Kůrovci, je vrchol, kde vždy stojíme a ten je zachovaný včetně ohniště již dlouhá léta, jako kdyby si nás lesáci vážili. Ono to tak určitě není, ale je to pěkné pomyšlení.

Tak tady jsem se usalašil a dal se do stavby ANT tak, jak propozice požadovaly vertikál. Zvolil jsem Sirio 2000 a celou dobu jsem plakal, že nemám dvojčátko. Ono by to dvojče hodně odfiltrovalo, ale befel je befel a tak s radostí jsem poslouchal východ a snad celou jižní polokouli. Ono by to dvojče opravdu hodně odfiltrovalo a bylo by cca o 20 – 50 spojení víc. Ale rovné podmínky je třeba ctít.

Ale i tak. Jak jsem listoval pásmo nejednou poslouchám a on je to Kaso. Kde se tady berete  pane tak daleko od rodné hroudy, se ho ptám. Jsem v západních Tatrách, povídá Kaso, přijďte na kávu pane a čeká tady na vás také Mafia. Bylo pár minut před 18:00 hod. a já potřeboval, aby se to protáhlo přes 18 hodinu. Tak u Kasa se to povedlo, ale u Števa ne. S Mafií jsme si předali nacionále a po 18 hod. byl fuč. S Marco Polem to ale vyšlo. A byly dvě 400 stovky do ligy jako vyšité. Nebe bylo opravdu plechové, ale pro všechny. Horko těžko se vyndávaly jednotlivá spojeníčka z té změti signálů z celé polokoule. Tak jsem se věnoval i jiné práci než je poslouchat tu světovou hrůzu. Při těch klobáskách to ani nepřišlo únavné a stresující. Když si k tomu domyslíte pivíčko z ledničky óóó to je balada. A k tomu ještě vám při tom bužírování uchem proběhne hlas kolegy a zakladatele  sdružení Matador MT-2 Tygra Mutěnice z Bílích Karpat je dokonáno a máte důvod jít odpočívat.

Zabalil  jsem to kolem 1 hod. ranní a šel jsem spinkat a i v této době tam odrazy řádily jako vzteklý. Kolem 4 hod. tam pořád nebyla ani noha Československá. Ještě po 4 hod. jsem pár spojení udělal do ligy a kolem 7 hodiny ranní jsem trubky rozebral a mazal domů. Na závěr ještě výsledek mé činnosti a

pěkné pozdravení všem co nás na pásmu doprovázeli, protože i pro ně to nejspíš byl očistec.

Venca Chotěšov CL-39

Komentáře

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Nemáte oprávnění přidávat příspěvky.

Vorel Stupno CL-45
odpovědět citovat
V kterém čtverci končí ta červená? 3
Venca Chotěšov CL-39
citovat
KO32AV je to Pinsk teda doufám protože jeho česko německo anglická konverzace byla ohromující 3. Bělorusko 984 Km
Alpinet Plzeň
odpovědět citovat
Včera to byl opravdu děs. Po návratu ze Šumavy ( kóta Oblík) , jsem zapojil venkovní magnetku, zda Radegasty nezaslechnu, ale bohužel, slyšel jsem jen Francii, Italii, Anglii. Nekde hrála muzika, někde, myslím CH38 , někdo pískal filmové melodie, no prostě nehoráznej bordel. 8 3
Venca Chotěšov CL-39
citovat
No byla to hrůza. Venda Brdy se snažil z Klínovce, ale také to neměl lehké , ale těch 400m nv. rozdílu ode mne bylo znát na množství spojení. A je znát, že je to zkušený operátor a nepotřebuje příliš opakování což bývá při takových podmínkách největší problém.
Expedice Žába
odpovědět citovat
Ahoj, do toho Tvého lokátoru JN69MJ, jsem dnes po desáté dělal spojení na 432 MHz. z Prahy s nějakým OK1IBB. Tedy asi dobrá kóta. Pěkný den přeje Honza - Exp. Žába. 73
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Tak jasně že toho člobrdu 1IBB znám protože jsme spolu dělali koncesi. Já mám OK1IBD. On tam byl již včera na kolektivce kterou mají na Korábu pod rozhlednou.