CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Holice jak je viděla exp.Radegast

Kategorie: Všechny články, Expedice Radegast
Holice jak je viděla exp.Radegast

Letošní vyhodnocení soutěží, které pořádá a organizuje CB klub Česká Lípa konečně proběhlo opět ve známém prostředí kulturního domu V Holicích.

 

Jako to viděla exp.Radegast

Letošní vyhodnocení soutěží, které pořádá a organizuje CB klub Česká Lípa konečně proběhlo opět ve známém prostředí kulturního domu V Holicích. Účast byla jako obvykle. Pandemie zaběhlé praktiky přerušila, přerušeny tím byly i kontakty jak na vedení stadiónu, tak i na majitele kulturního domu. Stadión prošel rozsáhlou rekonstrukcí a tím došlo i ke změnám podmínek využívání prostor stadiónu jako kempu. Díky vedení CB klubu hlavně předsedy a místopředsedy se vše podařilo dojednat včas a tak jak v sále, tak na stadiónu bylo vše jako dřív a řekl bych, že ještě víc místa než obvykle. Panáčci co měli na triku organizaci prostoru kempu dorazili již ve čtvrtek, stejně jako pán DB sám velký Tomáš mob. Roudnice spolu s Karlem Tršice. Radegasti přijeli až v pátek po poledni. Sešli jsme se prakticky v podobném počtu jako vždy, ale přibylo pár „neznámých“ tváří . Venda Brdy s rodinou a přáteli a Alpinet Plzeň. Ze Slovenské strany nás potěšili Števo Zvolen a Cyro Zvolen, Marconi Partizánské, Milan Senica a Marco Polo s kolegou. Ceníme si toho, že vážili takovou cestu a přijeli i přes komplikace, které je mohli na hranicích čekat.

Expedice Radegast se zúčastňuje téměř všech soutěží, které se na CB vyskytují a nebo se alespoň podílí na jejich organizaci. I letos tomu tak bylo a stejně jako vloni jsme přišli o možnost se umístit v LPD. Vždy za tím stála stejná okolnost. Nehodlám zde ale rozebírat důvody, protože nestojí ani za čas, který bych nad tím strávil. Jen se chci omluvit všem soutěžícím LPD za ztrátu bodů protože, abych nekomplikoval řediteli LPD  rozhodnutí o protestu, který byl na CL-45 podán, raději jsem  deník CL-45 stáhnul, což se projevilo na vašich výsledcích.

Tak a pohneme se o kousek dál tam, kde se pohybuje již jen rozum a radost z úspěchu.

Tohle je s celé roční práce asi ten nejveselejší okamžik, pokud nic neschází a to jak pro LPD, tak pro EBH nebo CB ligu a nebo jakoukoliv jinou soutěž za kterou odpovídáte.

První přišlo vyhodnocení LPD které prováděl ředitel soutěže Kid Liberec a na pódium bylo pozváno 20 nejúspěšnějších.

Dále na pódium přišlo

1. exp.Tetřev Venda Brdy s parťákem. 2. Exp.Pardálové a na 3.místě Števo Zvolen CL-35

A tady ho máme vítěze v celé své kráse. Nemohu si odpustit, ale musim to říci nahlas. Hodil by se nám v CB lize do party proti Slovákům. No a jako kdybych nic neřekl.

Nejdelší spojení provedli Fousáč CL-51 a Števo Zvolen CL-35

2 nejdelší spojení provedli Jarda Koštice CL-49 a Števo Zvolen CL-35

3 nejdelší spojení provedl Fousáč CL-51 a Miňo Půchov. Cenu za Miňo Půchov převzal Kaso exp.Marco Polo

Tak při tomto klání v EBH nám pšenka moc nekvetla, ale teď přijde na řadu CB liga, kde jsme již řadu let zadrápnutí i když přibližně stejnou řadu let se koukáme soutěžícím na záda. Někdy se ale povede a je to doma.

3.místo exp.Radegast, 2.místo Milan Senica a 1.místo exp.Mafia Števo a Cyro

Ten Števo to zase schlamstnul a po něm hned Milan Senica. To je ta samá písnička již pěkně dlouho. Chtělo by to někoho, kdo by jim nakopal zadel. Třeba se najde, ale do té doby nám nezbývá nic jiného než buď to být lepší a nebo a to zatím děláme, smeknout klobouk a poklonit se.

Blahopřejeme oběma.

Na řadu přišlo vyhodnocení Memoriálu Milana 42 EBH 2021. I tady jsme doufali že se zadrápneme tak do 5. místa v Českém hodnocení  se nám to ale moc nepovedlo museli jsme se spokojit s místem 7. A přitom, jak si někteří mudrlanti myslí, by stačilo to nějak zařídit, když jsem ten ředitel.

Cha Cha . I 7. Místo je dobré !

Tak zprava 1.místo exp.Beskydy, 2.místo MT-3 Matoni Znojmo a 3.místo exp.Tetřev Venda Brdy a spol.

 V Česko-Slovenském pořadí se stal absolutním vítězem exp.Marco Polo a převzal tímto putovní pohár. A můžeme jen doufat, že se příští rok do Česka vrátí.

A tady jsme toho také moc nenadělali. Lépe řečeno vůbec nic jsme neudělali a ztratili jsme se v tratolišti volaček někde na 19 místě. Abych to zkrátil. Zkrátka nám letos Slováci nakopali tak, že si ještě příští rok budeme s pocitem bolesti sedat. Ale i k tomu jim blahopřejeme. Zkrátka kdo umí ten umí a kdo ne ten čumí.

A abychom se nemuseli za svůj výkon dlouho stydět, tak raději přejdeme na poslední vyhodnocenou partu lidiček, bez kterých by to dost drhlo. Jedná se o bonusové stanice

Tihle člobrdové to vůbec nemají lehké a přesto to každý rok opakují. Patří mezi spolehlivé kousky které ještě nezklamali a Radegasti jim moc děkují protože ví, že bez nich by to opravdu drhlo

A úplně na konec jsem si nechal exp. Okolo ČR u které jsme co by Radegasti také trochu přispěli do mlýna. Jako vždy velmi dobrá parta a pěkné zážitky, zvláště setkání se Slováky na Velké Javořině a pozvání od Karla Tršice na jeho zahradu, kde nás jeho paní královsky pohostila. Děkujeme Vám oběma Jak Karlovi, tak jeho ženě.

Děkujeme i Vám, kteří jste nás provázeli po celou cestu. Ti, kteří si mailem požádali případně o QSL řekli v Holicích tak ho dostali. Celkem se poslalo a předalo 42 QSL lístků.

Spojení se všemi stanovišti Venda Brdy 10 QSO, Syky Boskovice 9 QSO a Dana Slavoňov 8 QSO

Jordán s námi měl sice jen 1 QSO, ale pro tohle spojení nastoupal s autem  tolik výškových metrů, že tady ani takovou horu nemáme. Nesmírně si vážíme tvého zápalu pro věc a ještě jednou děkujeme.

A to je opravdu všechno . Moc Vám všem děkujeme za přízeň a brzo někde z kopečka NSL.

Venca Chotěšov CL-39 a Vorel Stupno CL-45

Komentáře

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Nemáte oprávnění přidávat příspěvky.

Venca Chotěšov CL-39
odpovědět citovat
Za chvíli budou Koštice a tam bude jako vždy co jíst a pít a bude veselo. Letos jsme (radegasti) "zaspali" první start a tak budeme muset při ligových startech trochu přitvrdit, nebo nám zase Slováci nakopou zadečky. Pokud si na to zvyknou tak je s námi konec 3 3
Alpinet Plzeň
odpovědět citovat
Alespoň na jedno odpoledne jsem mohl být mezi vámi . Bylo to příjemné odpoledne , kde další volačky dostaly tvář a já se s vámi mohl pozdravit. Nicméně máme tu další sezónu a tak se budu snažit vás drobet potrápit i když je mi jasné , ze to nebude lehké 3
Mirka-42
odpovědět citovat
Přátelé síbíčkáři! Všem, úplně všem – organizátorům všech soutěží i těm účastníkům v pozadí, zásobovačkám, technické výpomoci atd. – velice a upřímně děkuji za Milana 42! Ten by se opravdu po 18 letech divil, jak žijí jeho nápady soutěží dál. Zejména si cením toho Éteru bez hranic! Byla jsem v Holicích jen v pátek (ode mne máte na památku alespoň Průvodce návštěvníka), v sobotu jsem musela být jinde... (Už asi 5x.) Tak doufám, že v příštím roce to nějak napravím. Sice ne s vysílačkou, ale srdcem stále s Vámi - Mirka 42
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Mirko pěkné pozdravení a přání pevného zdraví letí za tebou do Tvého domova. Milan-42 je stále s námi a bude tak dlouho, dokud budeme. A zatím nehodlám ani já ani Vorlík jít na odpočinek a pořád budeme pokračovateli v Milanovo práci stejně jako mnoho dalších kteří se o zachování EBH snaží.
Fousáč Plzeň CL-51
odpovědět citovat
Tak myslím, že takto Holice viděla nejen expedice Radegast, ale i vedení CB klubu a i všichni přítomní.
A pak má člověk psát nějaký oficiální článek, když vše bylo řečeno a fotky zveřejněny...
Tím nechci Vaškovi nic vytýkat.
Chci jen upozornit: OFICIÁLNÍ ČLÁNEK NEČEKEJTE!!!
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Ale pane tak tohle mne ani ve snu nenapadlo, že máme stejné koukání.
A kdo nám přiblíží dění v kempu? Že by TmR. Necháme se překvapit
Vláďa Tři Dvory CL-78
citovat
Také mám dojem, že Holice není jenom hodina vyhlašování výsledků minulého roku.
Kaso Žilina
citovat
S Mišom Žilina navrhujeme heslo: "To, čo sa stalo v Holiciach aj ostane v Holiciach."
3
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Vláďa Tři Dvory CL-78 napsal/a: Také mám dojem, že Holice není jenom hodina vyhlašování výsledků minulého roku.

Mám dojem, že se někdo najde kdo nám dění v zákulisí připomene a mám takové mrazení že to bude brzo. 3
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Kaso Žilina napsal/a: S Mišom Žilina navrhujeme heslo: "To, čo sa stalo v Holiciach aj ostane v Holiciach."

To heslo není špatné, ale obávám se, že myšlení lidiček je různé. 5 a za sebe mohu říci, že jsem rád, že jsi s námi byl a kdyby to mohlo být častěji, byl bych ještě raději. Celá ta parta lidí která se v Holicích sešla jak Česká, tak Slovenská, se ráda potkává, potkávala a potkávat bude. NSL Kaso
Venca Chotěšov CL-39
odpovědět citovat
Zařídim
Mates FM
odpovědět citovat
Bylo to super...
Kdyby to bylo možné ať mi Vorlík pošle fotky za PE33.
Díky 10