CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Co Horalovo ucho slyšelo

Kategorie: Všechny články
Co Horalovo ucho slyšelo

Již jednou jsem se zmínil, že exp.Horal - Tygr Mutěnice se opět našla, tak to nejenom stále platí ale ona posílila o nového člena a to o Tygra juniora – Tygříka

Co Horalovo ucho slyšelo

Již jednou jsem se zmínil, že  exp.Horal - Tygr Mutěnice se opět našla, tak to nejenom stále platí ale ona posílila o nového člena a to o Tygra juniora – Tygříka. On je tedy z juniora pořádný chlapák a po tátovy převzal spoustu vlastností a vypadá to, že mezi tyto vlastnosti bude patřit i náklonost k CB sportu. Tygr Mutěnice nám poslal pěkný snímek, soubor nahrávek které zachycují naše signály na různých místech  Bílých Karpat. Něco podobného již Horal před časem presentoval, ale toto jsou záznamy  z posledních jeho expedic. Celé video je vedeno Tygrovo osobitým humorem tak se usaďte a třeba se uslyšíte.

 

Exp.Horal  také vysílal při LPD z Ďumbiéru a jak mne informoval zpracovává další video které nám přiblíží tuto akci. Tak se budeme těšit na zajímavou reportáž. A předem děkujeme Tygříku.

za sdružení Matador :

Venca Chotěšov CL-39

Komentáře

postPřidat komentář
Expedice Žába 🐸
odpovědět citovat
Ahoj, i já Ďumbier slyšel, asi minutu, když s ním dělal spoj CL 50. Pak jako když utne. Zdraví expedice Žàba. 73