CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Matadoři a Vysoká Hole

Kategorie: Všechny články, Sdružení Matador
Matadoři a Vysoká Hole

Jako každý rok, tak i letos se Matadoři se svými kamarády vydali na Vysokou Holi do NV 1460m, aby poděkovali všem CB nadšencům a popřáli jim pevného zdraví a hodně štěstí v roce 2013

Matadoři vyráží pokořit Vysokou Holy

Jako každý rok, tak i letos se Matadoři se svými kamarády vydali na Vysokou Holi  do  NV 1460m, aby  poděkovali všem CB nadšencům a popřáli jim pevného zdraví a hodně štěstí v roce 2013

Letos však jsme sami měli se sebou co dělat. Proto, že bylo málo sněhu, nemohla nám HS s technikou nijak pomoci. Venca Chotěšov a trochu i Fousáč Plzeň měli zdravotní potíže a to jim na síle nepřidalo. Kuba a Milda byli jako vždy silní jako býci.

Zvláště Kuba Šumná , který sám nesl na bedrech 20l vínka a nějaké ty dobroty.

 Milda Lesná pak zařízení, kabely a nějaké ty dobroty. Fousáč anténu, nářadí a nějaké ty dobroty a nakonec Venca Chotěšov, který nesl sám sebe a nějaké ty dobroty. Po úporné cestě, která trvala cca 2 Hod. a při které při nás stáli všichni svatí a někteří z nás proklínali den, kdy se narodili, jsme došli k cíli.

Jak z obráz vidíte, jasně převažovaly dobroty a že jich panečku bylo. Uzené ocásky, uzená žebírka, uzená krkovice,

vařený nakládaný bůček, uzený špek od TmR ( ten je jen na lékařský předpis), bramborový salát, řízečky, syrová vejce a perla celé akce  výýýborný kančí gulášek s fantastickou omáčkou.

 A k pití ??  Víno, víno, grog a zase víno a víno. Voda byla zastoupena pouze sněhem a protože panáčci močili všude, bylo to k pití jen pro silné povahy.

 

Lidi zlatý přál bych vám vidět Kubu při vaření. No to je pohled pro bohy. Na talíři voněly polévky o kterých se vám ani nezdá. Brambový salát s teplým uzeným , míchaná vajíčka to byla delikatesa. To byly takový dobroty, že jsme plakali, když jsme museli na velkou stranu. Tak nám toho bylo líto.

Při tom všem jsme samozřejmě i vysílali a snažili jsme se udělat co nejvíce spojení,

ale podmínky byly velmi ale velmi špatné. Po celou dobu (3 dnů) foukalo kolem 70 -100Km/ hod. Anténa se musela čistit od námrazy každé 2 hodiny aby přežila ( měli jsme 2).

Sněhu bylo málo asi 30 – 50 cm, ale po celou dobu pršely  kroupy, které udělaly na zemi tvrdou vrstvu, kterou jste ale stejně propadli a když jste vraceli nohu zpátky, měli jste pocit, že si ji uříznete. Letos nám Vysoká Hole nedala nic zadarmo, ale i tak to stálo za to. A pokud nám zdraví bude sloužit těšíme se opět na příští rok.

Do Nového roku vám všem přejí pevné zdraví a hodně spokojenosti do roku 2013 73 a

ať Vám to lítá 

Venca Chotěšov , Fousáč Plzeň, Milda Lesná a Kuba Šumná

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.