CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Radegasti na výroční schůzi v autokempu Výr

Kategorie: Všechny články, Expedice Radegast
Radegasti  na výroční schůzi v autokempu Výr

Tak letos nás okolnosti vyhnali až na Znojemsko do autokempu Výr, kde se konala výroční členská schůze našeho rodného CB klubu.

Radegasti  na výroční schůzi v autokempu Výr

Tak letos nás okolnosti vyhnali až na Znojemsko do autokempu Výr, kde se konala výroční členská schůze našeho rodného CB klubu. Těšili jsme se, že se setkáme s těmi se kterými komunikujeme a také na vyhodnocení LPD, EBH a CB ligy. A samozřejmě na všechny ty přípitky s pohárů vítězů. Jeli jsme každý, tedy já a Vorlík Stupno, samy. Vlastně jenom já jsem jel sameček sám samotinký protože moje polovička musela zůstat doma s marodným pejskem. Cesta byla dlouhá a jediný kdo se mnou komunikoval byla navigace. Ale cesta ubíhala vcelku dobře. Sem tam jsem někde zakufroval díky opravě silnice nebo nenadálé překážce, ale jinak jsem až na to, že jsem občas vůbec nevěděl kde jsem, jel plynule až do cíle.

 


Hned jak jsem dorazil tak jsem svlažil čumáček dobrým mokem ani nevím jakým, protože tam těch druhů bylo po výcero.

Každopádně chutnalo po cestě výborně.  Velká výtačka, ochutnávačka a pokecávačka. Zkrátka jako vždy když se sejdou dobří přátelé. Pár lidiček nám tam scházelo. Hlavně Slovenští přátelé kvůli kterým se to vlastně dělalo na tomto místě, aby to měli co nejblíž. Ale jsou z pochopitelných důvodů omluveni a nemáme jim to za zlé, protože jim okolnosti zabránili dorazit a mi víme jaké okolnosti to byly.  Určitě bude nějaké příště. Ale i tak bylo o čem povídat a s kým.

Jistě poznáváte panáčky zleva pán oprav CL-51 Fousáč Plzeň, ředitel ligy a EBH Venca Chotěšov CL-39 a pán databáze sám velký Tomáš mob.Roudnice CL-31. Pamatujte si je. To jsou ti kterým je možno nadávat JJ za to že to špatně kočírujou tedy CB ligu a EBH. Jenom nevim jestli na to budou slyšet

Tady máte západočeskou větev klubu. Zleva Fousáč  CL-51 a uprostřed a vpravo radegasťáci, kterým letos moc štěstíčka soutěžení nepřineslo. Ale že by byli úplně někde na chvostě tak to teda zase ne. Je pravdou že nám úplně bez soucitu v CB lize nakopal zadek Milan Senice a to i přes to, že jsme byli celý rok ve vedení a naprosto jistí svým náskokem .  Jó ten nám to ale dal sežrat ! Ale zase 2 příčka také není špatná a také jsme ji patřičně oslavili.

1 místo v TOP DX se nám velmi zamlouvalo a poděkování patři našemu dvojčátku které to všechno umí vyčenichat.

No a v neposlední řadě 5 místo v Memoriálu Milana 42 je v takové konkurenci také úspěch vcelku dobrý a nemusíme se za něj stydět. V této konkurenci se nemusíme stydět za nic. V lize  exp.Pohádka, Milan Senice, exp.Mafia jsou ti, od kterých porážka není v žádném případě ostuda. A v posledním čase i  exp. Spektrum a Mates Brno mají napřaženo na kopanec a ono  se jim to povede a to bude bolet. J. Ale to je moc dobře že to tak funguje. CB Liga je opravdu soutěž která probíhá po celý rok a jednou stačí zaspat a již to jen obtížně doháníte. CB Liga je soutěž kde se musí dodržovat přísná pravidla a není jednoduché se tomu podřídit. Ale to je právě ten účel. CB Liga není pro kohokoliv. CB Liga je jen pro ty, co jsou ochotni se podřídit přísným pravidlům a k tomu je zapotřebí mít odpovídající srdíčko pro tento koníček. Je to podobné jako se stát členem sdružení Matador. Podmínky jsou skoro šílené a přesto to 8 abonentů splnilo. A často to stále plní. Nikdo do tohoto sdružení nikoho nezve ale pokud podmínky pro vstup někdo splní, tak se mu těch 8 veřejně hluboce pokloní a získá certifikát. Tak a dost povídání. Chci poděkovat všem co se snaží CB udržet při životě a celému vedení klubu přeji aby přestálo všechny ataky a načerpalo dostatek sil pro další dny ,měsíce a roky

A zdravíme všechny kamarády a kamarádky a přejeme všem pevné zdraví , radost a úsměv.

A ať  nám to lítá panáčci na všechny světové strany 

to Vám přejí Radegasti :

Venca Chotěšov CL-39 a Vorel Stupno CL-45

Komentáře

postPřidat komentář
Venca Chotěšov CL-39
odpovědět citovat
Že necháme pěkně děkovat.
Kuba Šumná CL-54
odpovědět citovat
Mám předat pozdrav a poděkování za návštěvu od majitele kempu. 1