CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Setkání Koštice 30.9 2022

Kategorie: Všechny články, Klubové akce a činnosti

30.9. byl den na který jsme čekali již od Holic

Setkání Koštice 30.9 2022

30.9. byl den na který jsme čekali již od Holic. Den pravidelného setkání členů Českolipského klubu. Tak jako každý rok i letos Jarda Koštice CL-49 pro své klubové kolegy připravil bezvadné podmínky pro vlastní setkání, které se konalo opět na hřišti, nebo spíše řečeno v objektu (klubovně) TJ Koštice.

 Počasí nám příliš nepřálo a venku se sedět nedalo. Ale uvnitř to byla nádhera. Velkou radost nám udělala přítomnost zakládajících členů Honzy Sosnová CL-1

a Bohouše Česká Lípa CL-6.

Po dlouhé době byla zakládající parta zase pohromadě. A slušelo jim to, jak se patří. Oba generálové, jak dnešní, tak včerejší,   měli sebou svoje polovičky. Seděli spolu zakladatelé s pokračovateli a věřte mi, byla to pěkná podívaná. Letos se sešlo celé to jádro spolku. Jak to „staré“, tak to nové.  

A vypadalo to moc pěkně a doufám, že to tak bude vypadat již vždycky. Stoly byly plné jídla a pití a všichni se smáli a diskutovali o všem možném i nemožném. Jedni dali do placu vepřovou uzenou kýtu, další hrnec gulášové polévky a další napekly a navařily.

Zase to byla ta zázračná parta lidiček kteří si opravdu sedli jak se patří a kterou je možno závidět. 

Společně jsme poděkovali Jardovi Koštice za jeho každoroční snahu pro nás udělat prostředí  ve kterém se cítíme dobře.

Scházela Moravská větev, která to měla jednak z ruky a jednak slavili kulaté výročí Mattoniho Znojmo CL-89 ke kterému mu všichni přejeme pevné zdraví a spokojenost. Z tohoto důvodu jsme z této strany nikoho nečekali. A najednou jako zjevení se objeví Kuba Šumná CL-54. On ujel 300Km jen proto, aby nás pozdravil jménem Moraváků a zároveň předvedl svoje nové potěšení.

Podobnou vzdálenost ujel i Karel Tršice CL-76 se svým synkem, což dělá již několik let. I Tobě Karle děkujeme za přízeň a za vše co pro klub děláš.

A to je zhruba tak všechno. Zase jsme pohromadě jak tomu bylo v minulosti a jediné co ještě schází k plné spokojenosti jsou  jen ty Slovenské housličky, písničky a Slovenští kamarádi. Tak ti tam opravdu scházeli a již se těšíme, až scházet nebudou, až bude možnost se zase spolu sejít a spolu si zazpívat a ve stoje uctít naše hymny.

Hodně štěstí, zdraví a spokojenost a dalsí setkání a je úplně jedno kde.

Kid Liberec CL-29, Fousáč Plzeň CL-51, Venca Chotěšov CL-39, Kuba Šumná CL-54 a Soptík Hřensko CL 95 .

 

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.