CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Setkání Matadorů Lichnice 2019

Kategorie: Všechny články, Sdružení Matador
Setkání Matadorů Lichnice 2019

Je tady opět konec roku 2019 a s ním i každoročně připravované setkání Matadorů České a Slovenské republiky

Setkání Matadorů 2019

Je tady opět konec roku 2019 a s ním i každoročně připravované setkání Matadorů České a Slovenské republiky. Dlouhá léta jsme se setkávali na Vysoké Holi, ale stejně jako minulý rok, i letos věk přibývá a starým pardům dochází dech a tak ti mladší přistoupili na kompromis a tak jako minulý rok i letos se 25.12 2019 sejdeme na zřícenině hradu Lichnice u Třemošnice, kde pobudeme cca 2 dny

Opět se sejdou exp. Radegast MT-1, exp. Favorit MT-3, exp. Rotunda, exp. Horal MT-2Pohádka MT-9 s největší pravděpodobností přijede V3D a případné návštěvy jsou bez omezení.

 

Po celou dobu bude v provozu CB stanice na CH 30 a stanice PMR. S naprostou určitostí bude k dispozici velké množství různých pochutin a tekutin.

Proto Vás všechny zveme jak na 30 kanál pro pokec, tak v případě dostupnosti pro vaše tělesné schránky na osobní návštěvu. Na hrad ale bohužel je nutno vystoupat po svých. Máme povoleny pro vjezd pouze 4 auta..
A to je všechno milý zlatí. Všem přejeme krásné svátky vánoční, veselé vánoce a šťastný nový rok 2020.


Za pořadatele a organizátory:


exp.Favorit MT-4 Milda Lesná CL-53 a Kuba Šumná CL-54

a připojují se za sdružení Matadorů :

Exp.Radegast MT-1 Vorel Stupno CL-45 a Venca Chotěšov CL-39

Exp.Pohádka MT-9 Honza Sulejovice CL-50, Mirka Sulejovice a Vojta Sulejovice

Exp.Horal MT-2 Tygr Mutěnice

 

Komentáře

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Nemáte oprávnění přidávat příspěvky.

odpovědět citovat
Ahoj vsichni kdoz budete na Lichnici. Zkusim se na Vas podivat jako pred rokem, ale prijizdim na chalupu az 27.odpoledne. Kdyby jsme se nevideli/neslyseli tak hodne zdravi, stesti a spojeni preje Korba Zizkov.
Venca Chotěšov CL-39
odpovědět citovat
Helete pane !! Již se těšíme, jednak že si podáme ruku a jednak že poklábosíme. Ať se daří a pevné zdraví. !
Vláďa Tři Dvory CL-78
odpovědět citovat
Aby to nebylo "pravděpodobně" tak tímto závazně slibuji účast už ve středu 25.12. po obědě, s drobnou nejistotou času, že si ještě před odjezdem z domu dám na hodinku horizontální přípravu.
Bylo by podivné se neúčastnit, jezdím vzdálenější akce, Lichnici mám z domu prakticky na dohled a jen chybí pár metrů pod nohy k přehlédnutí okolních staveb.