CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Setkání na Baldově které navštívila exp.Sicílie a exp.Radegast

Kategorie: Všechny články, Expedice Radegast
Setkání na Baldově které navštívila exp.Sicílie a exp.Radegast

CB a HAM Setkání na Baldově se po chvilce stagnace opět probouzí k životu

Setkání na Baldově které navštívila exp.Sicílie a exp.Radegast

CB a HAM Setkání na Baldově se po chvilce stagnace opět probouzí k životu a možno říci, že se staří holuby vracejí a známé tváře jsou stále funkční a stejně zapálení do CB a AMA jak si je pamatuji.

Na tomto srazu jsem vlastně zastupoval Exp.Sicílie která s některými CBčkáři měla spojení. Na místo jsem dorazil již před osmou hodinou ranní, což bylo evidentně móóc brzo, protože setkání začalo již v pátek. Široko daleko ani noha, ale bylo vcelku zřejmé, že panáčci nešli spát nijak včas, spíš později.

Ne, že by tam byl nějaký zvláštní nepořádek, to né, ale byla citít veselost a rozjařenost. Pro jistotu jsem zavolal Jindru Meclov,  jestli by mi nepřišel naproti, ale ten se zrovna doma připravoval na odjezd na Baldov. On totiž nejspíš byl také účastníkem večerního veselí. Jak jsem tam na Jindru čekal tak se pomalu začali sjíždět návštěvníci CB srazu.

Kde se vzala tu se vzala Agáta Plánice

A najednou byl vedle ní Dědek Uherce

Zkrátka areál se plnil jedna radost. Známé tváře se objevovali a objevovali se i zájemci o QSL lístky od exp.Sicílie a již opět hrozilo, že lístky dojdou. Měl jsem kliku 2 kousky zůstali. Zkrátka letos exp. rozdala 128 QSL.

Přijel pokecat i Vašek Bezdružice a další a další známé i neznámé tváře

Došlo i k malé burze a byla k mání všelijaká veteš kde se lecos nechalo najít.

Zkrátka to na Baldově žilo tak jak jsme byli zvyklí a věřím, že i do budoucna tobude žít.

Tak to byly poznatky Venci Chotěšov. Za exp.Sicílie a exp.Radegast přeji všem Baldovským  AMA i CB ať se jim daří a ať jim to lítá a pevné zdraví.

Venca Chotěšov CL-39

Komentáře

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Nemáte oprávnění přidávat příspěvky.

odpovědět citovat
Ahoj a zdravím všechny CB a AMA, děkujem Vencovi Chotěšov za zveřejnění této relace o setkání na Baldově 2019 ......... účastním se tohoto setkání už delší dobu, už jako provozovatel CB pásma a i teď jako amatér a musím konstatovat a hlavně souhlasit s komentářem který zde uvedl ....... jsme rádi že po delší době se toto setkání znova obnovilo a za to musím poděkovat pořadatelům ...... den se povedl, krásné počasí, bylo o nás postaráno jak po stránce občerstvení tak ukázkou provozu vlastního klubu ...... a setkání kamarádů a kamarádek s kterýma jsem se dlouho neviděl a tak jsem byl rád že tato setkání povzbuzují tento náš tzv. koníček na další léta dopředu ....... 1
odpovědět citovat
Děkujeme super pokud se to povede příště to snad bude ještě lepší .
Atlasák Domažlice
odpovědět citovat
Děkujeme za návštěvu i za článek.