CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

VČS CB klubu Česká Lípa v Onšově

Kategorie: Všechny články

VČS 2022 v Onšově.

Probudili jsme se do pěkně studeného rána. Okolní příroda se chovala jako by to bylo normální, ale všichni byli zmrzlí jako sobolí lejna.

Tršická rodinná sešlost neměla zapnuté topení a tak se přela, kdo komu sebral deku a další poskakujíc pobíhali po place. Za chvíli ale vylezlo sluníčko a bylo hned veseleji. Mimo Slováků a Soptíka vlastně již dorazili všichni, co příjezd avizovali. Kolem 10 hod. s hlasitým troubením se z kopce valili dvě auta v podobě Slovenského zastoupení. Dorazili Marconi Partizánské CL-83, Števo Zvolen CL-35 a Cyro Zvolen dále Boris Trnava CL-94 a Afro Trnava

Chvilku za nimi dorazil i Soptík Hřensko CL-95 a světe drž se ! On přijel na kole. V první chvíli jsem myslel, že přijel až z Hřenska , ale byl jsem ubezpečen že jen od přehrady. Pomalu a jistě jsme byli kompletní a mohl se začít podávat hovězí guláš z kuchyně Radegastů. Během chvilky zůstal jen prázdný hrnec

Blížila se i 14 hodina, kdy měla schůze začít a také začala. Generalita zasedla a Kid se pustil do zahájení.

Byla předána blahopřání k jubilejím Borisovi Trnava CL-94, Monice Lužany CL-98 a Zdeňkovy Lukov CL-63

Potom byla různá hlasování a projednaly se rozhodnutí nutná pro budoucnost klubu.

Schůze trvala do 16:00 kdy předseda Kid Liberec CL-29 všem poděkoval a přizval všechny přítomné k volné zábavě.

 A o tom co se dělo potom, bude zase pokračování kde se Slovenští kamarádi předvedli co se v nich skrývá za potenciál a mohu Vás upozornit že je o co stát !

Tak zatím ahóój  Venca Chotěšov CL-39

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.