CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Horal na Ďumbiéru

Kategorie: Všechny články, Sdružení Matador
Horal na Ďumbiéru

Exp.Horal – Tygr Mutěnice se tento rok rozhodl obohatit startovní listinu LPD České Lípy o kótu, která není samozřejmostí.

Horal na Ďumbieru.

Exp.Horal – Tygr Mutěnice se tento rok rozhodl obohatit startovní listinu LPD České Lípy jako ET-160 o kótu, která není samozřejmostí. O kótu která není dosažitelná jen tak, že si usmyslíte a toť vše. Ne ne ! K tomu je třeba ne jen trochu odvahy , ale hodně opravdu hodně sebe přesvědčování. Co já pamatuji tak kdysi v minulosti to byl Lubo Trebišov se svým kolegou kteří se pokusili s kusem drátu zavěšeného na kříži vysílat a vcelku se jim to povedlo. Lubo tehdy mluvil o 22 QSO na Slovensko. Po něm to byla exp.Radegast, exp Kaktus a exp.Rotunda jako  parta Českolipáků s Tygrem Mutěnice, ale to nebylo z Ďumbiéru ale z Chopku. Tygr co by člen sdružení Matador MT-2 na vrchol nevynesl jen kus drátu ale jméno Matdorů, kompletní Yagi se stožárem a příslušenství. Udělal cca 60 QSO nespíš i nejdelší QSO v LPD se se svým kolegou MT-1 Vencou Chotěšov exp.Radegast a další a další DX do ČR. Tygříku ! Velké poděkování za Tvoje odhodlání obohatit CB pásmo o zajímavé příležitosti. Pokud budou takoví lidé jako jsi ty a Tvoje současné okolí tak CB hned tak nezmizí .

No a nyní se usadíme a podíváme se jak jim to nahoru šlapalo.

Tak ještě jednou TI děkuji za Matadory a za jejich propagaci. Zůstaň nám spřízněn Tygříku a překvapuj nás ještě dlouho svými nápady. Je to zapotřebí protože nás nebol-li podobných bláznů již není mnoho je-li vůbec ještě někdo.

Za exp.Radegast Vorel Stupno a Venca Chotěšov

Komentáře

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Nemáte oprávnění přidávat příspěvky.

Števo Zvolen CL-35
odpovědět citovat
Video nemá chybu, bol si krásnym spestrením LPD.
O rok "Vysoké Tatry" ?
Venca Chotěšov CL-39
odpovědět citovat
Vláďo neni to žádná sranda to ti mohu z vlastní zkušenosti potvrdit. ( Chopok, Ďumbier, Kriváň, Jižní stěna Kriváně se Števem Zvolen, Východní Vysoká, a Satan) V současné době je to již jen moje pěkná vzpomínka a nejspíš to tak i zůstane.
Tygr Mutěnice
odpovědět citovat
každý z nás na zadech cca 30 kg ...Batohy jsme si po pul hodinach střídali Kromě Raduš ta mšla svuj batužek
Venca Chotěšov CL-39
odpovědět citovat
Pěkný snímek toho kamzíka. Není to náhodou ten samý, kterého jsme potkali spolu na Chopku ? Vypadá to že si tě pamatuje a tak ti z kamarádství zapózoval. 5 5 . To je ale blbost. Ten by už dávno chcípnul. 3
Tygr Mutěnice
citovat
jo jo je to ten kamzík...ted nám celou cestu nahoru nesl baterie. Do videa jsme to rači nedávali aby si ochránci zvířat nestěžovali
Vláďa Tři Dvory CL-78
citovat
Neumím si to představit vyvléct energii pro portejblování do takového kotáru. Kóta kam mne auto nevytáhne jako by ani neexistovala.