CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Výroční schůze 2020

Kategorie: Všechny články, Klubové akce a činnosti

Vážení přátelé, kamarádi,

dovolte mi, abych Vás jménem celého výboru pozval na výroční schůzi CB klubu Česká Lípa, která se uskuteční 

2. 5. 2020 od 14:00 hod. v rekreačním středisku Zátoka, Onšov 108, 67102.

Přihlašovací formulář

Lokátor JN78WW,   GPS: 48.9205581N, 15.8345275E

K tomuto kroku jsme přistoupili hned z několika důvodů. Jedním z nich je vyjít vstříc moravským a slovenským členům klubu, kteří doposud vážili dlouhou cestu do Severních Čech. Druhý důvod je prostý a nám velmi blízký, a to je poznávání nových míst, pamětihodností a místních specialit. Okolí tohohle místa nabízí těchto zajímavostí  nespočet a za pěkného počasí bude jistě kam se vzdálit od pípy….

Stěžijní člověk, který bude mít vždy nejčerstvější  informace je Milda Lesná (školník) CL-53, tel. +420 607 748 697. Milda nám zamluvil tohle středisko a bude to takový standart, na který jsme zvyklí z Peruce. Vyjednal i super cenu za ubytování, a to je symbolických 100 Kč/osobu a den, bez ohledu na to, zda bude osoba spát v chatce, karavanu, či pod pípou. Každý se pak bude ještě podílet nějakou kačkou na eletřině, ale na to jsme zvyklí též. Kdo bude spát v chatkách a nebude chtít trpět zimou, je zde přislíbena možnost připojit nějaké to topení. Karavanisté budou mít k dispozici dost velký plac. 

Příjezd na místo bude možný již dne 30. 4. 2020 /čtvrtek/ v odpoledních hodinách a odjezd pak 3. 5. 2020 /neděle/, nebo dohodou. K samotnému příjezdu do rekreačního střediska je pro auta jediná přístupová cesta, a ta je z rozcestí Lesná - Šumná - Onšov. Samotný finiš je 1,5 kilometru z kopce po úzké asfaltové cestě. Nebojte se značky zakazující vjezd motorovým vozidlům, do kempu máme výjimku. Pozor na cyklisty, neboť se jedná o cyklotrasu. Zde se budeme pohybovat ve vodárenském pásmu a na hranici národního parku Podyjí, takže pozor na ekology, ochránce přírody a jiné chytré aktivisty.

Vzhledem k prodlouženému víkendu a velké koncentraci Céelek na jednom místě, jsou návštěvy předem vítány. Co víc si přát? Snad jen pěkné slunečné počasí, abychom využili blízkou vodní plochu a zajímavosti. Případné dotazy budou zodpovězeny v diskuzi pod článkem a na konec doplňuji fotogalerii zázemí, které na nás čeká.



Honza Sulejovice Cl-50, MT-9, pokladník klubu

Komentáře

postPřidat komentář
Radek
odpovědět citovat
Může se zastavit i nečlen, jen tak na skok. Tou dobou budu kousek od vás a rád pozdravím ty co znám jen z éteru.
Fousáč Plzeň CL-51
citovat
Samozřejmě se zastavit můžeš, můžeš se zdržet i déle, výročka je veřejná, nemáme co skrývat....ale kdoví jak to všechno za současné situace dopadne...
Jarda Koštice CL-49
odpovědět citovat
Vypadá to Ok. Vybrali jste to Mildo dobře. Už se těším. Jarda Koštice
Cl-49
Milda Lesná Znojmo CL-53
odpovědět citovat
Ahojky kamarádi,jenom bych chtěl dodat důležitou zprávičku,
v celém arealu není
signál 10m, CB, 2m, 70cm, TV (DBVT-2), GSM ani GPS.
takže případná kontrola protivah bude dosti stížená 3 3
Venca Chotěšov CL-39
odpovědět citovat
Radegasťáci se již těší. Vypadá to moc dobře a ještě lépe to bude vypadat až tam budeme. 2